Team NH er (næsten) klar til en ny sæson
Foto: Jens-Erik Larsen

10. SEP 2017 • 17:37SPORT • AF KJELD LUNDBÆK

Team NH er (næsten) klar til en ny sæson

Øens håndboldspillere er i fuld gang med forberedelserne til 2017/18-sæsonen. Om 14 dage fløjtes der op til den første kamp, når Team NH på udebane møder Gladsaxe/HG i Kvalifikationsrækken for kvinder.

Mange troede ellers – vel også spillerne selv, at historien om Team NH var skrevet færdig, da bornholmerne afsluttede 2016/17-sæsonen på en fornem tredjeplads. En placering, der blev opnået med en meget smal spillertrup.

– Jeg forventer da, at vi spiller. Men vi skal nok lige bruge weekenden på at få de sidste brikker på plads, lød meldingen kort før torsdagsmødet fra René Thisen, der er koordinator for Team NH.

Snart forventer lederne at kunne fortælle mere om den kommende sæsons udfordringer i forbindelse med tirsdagstræningen i Aakirkeby.

Team NH er i den kommende sæson i pulje med Gladsaxe/HG 2, KFUM (ny), Freja (ny), Allerød HK, Team Helsinge, AB 2 (ny), Amager SK 2 (ny), Tårnby HK (ny), B09 København, Team København (HK 94) og HK 73, Frederikssund.

Team NH er et holdfællesskab, der består af fire klubber – Viking Rønne, Nexø, AaIF og primærklubben NH, der også står for afviklingen af hjemmekampene i Nordlandshallen.

Mest læste