Nu bliver priserne offentlige: Nexø får en ny bedemand
Foto: Elisabeth Krogh

17. AUG 2017 • 19:39 • AF ELISABETH KROGH

Nu bliver priserne offentlige: Nexø får en ny bedemand

I starten af september er Camilla Persson Mikkelsen klar til at rulle ud med sin nye grå rustvogn fra en ny bedemandsforretning på Bornholm.

Begravelse Bornholm ApS er ledet af 41-årige Camilla Persson Mikkelsen, som også er indehaver af Holst Blomster i Nexø på hjørnet af Smallegade og Købmagergade.
Begravelse Bornholm får forretning i Smallegade i forlængelse af blomsterforretningen.

Camilla Persson Mikkelsen har stiftet firmaet i fællesskab med firmaet DB Holding 2014 ApS, et datterselskab under den landsdækkende netbedemand BedreBegravelse.dk.

Bedre Begravelse valgte fra starten for otte år siden at offentliggøre sine priser på nettet. Det gør de fleste andre bedemænd ikke.

– Jeg er franchisetager og kommer med i en kæde, og det er også derfor at jeg tør tage springet. Jeg har nogen i ryggen, som har know-how og har hele systemet klar. Samtidig er de prisbevidste, og det kan jeg godt lide. De skilter med priserne, og det vil jeg også gøre, siger Camilla Persson Mikkelsen.

Nexø har hidtil kun har haft én bedemand, Langskovs Begravelsesforretning, og på hele Bornholm er der i dag kun tre begravelsesforretninger

Indehaver Per Langskov mener ikke, at der er plads til endnu en bedemand.

– Nej, i hvert fald ikke. Markedet er mere end fuldt ud dækket, siger Per Langskov, der også mener, at Bedre Begravelse får folk til at tro, at de er billigere, end de faktisk er.

–Jeg mener at konceptet i Bedre Begravelse tager fusen på bornholmerne rent økonomisk, fordi Bedre Begravelse annoncerer med en skrabet basispris, men at der hertil kommer betaling for en række ydelser, som i vores priser er indbefattede, siger Per Langskov.

Læs meget mere i Bornholms Tidende torsdag.


SENESTE NYHEDER

19. JAN 2018 • 18:19 FOR ABONNENTER
Fredagens leder: Bornholmerne skal have særbehandling
19. JAN 2018 • 17:02 FOR ABONNENTER
Vi vil arrangere miniferier uden for sæsonen
19. JAN 2018 • 14:30 FOR ABONNENTER
Kæmpe billedgalleri: Kig ind i det nye campus
19. JAN 2018 • 13:13 FOR ABONNENTER
Juleskib og gebyrer: Her er Molslinjens svar til bornholmerne

MEST LÆSTE BORNHOLM

18. JAN 2018 • 08:31
Indbrud i Rønne-butik

Mest læste