Nu bliver priserne offentlige: Nexø får en ny bedemand
Foto: Elisabeth Krogh

17. AUG 2017 • 19:39 • AF ELISABETH KROGH

Nu bliver priserne offentlige: Nexø får en ny bedemand

I starten af september er Camilla Persson Mikkelsen klar til at rulle ud med sin nye grå rustvogn fra en ny bedemandsforretning på Bornholm.

Begravelse Bornholm ApS er ledet af 41-årige Camilla Persson Mikkelsen, som også er indehaver af Holst Blomster i Nexø på hjørnet af Smallegade og Købmagergade.
Begravelse Bornholm får forretning i Smallegade i forlængelse af blomsterforretningen.

Camilla Persson Mikkelsen har stiftet firmaet i fællesskab med firmaet DB Holding 2014 ApS, et datterselskab under den landsdækkende netbedemand BedreBegravelse.dk.

Bedre Begravelse valgte fra starten for otte år siden at offentliggøre sine priser på nettet. Det gør de fleste andre bedemænd ikke.

– Jeg er franchisetager og kommer med i en kæde, og det er også derfor at jeg tør tage springet. Jeg har nogen i ryggen, som har know-how og har hele systemet klar. Samtidig er de prisbevidste, og det kan jeg godt lide. De skilter med priserne, og det vil jeg også gøre, siger Camilla Persson Mikkelsen.

Nexø har hidtil kun har haft én bedemand, Langskovs Begravelsesforretning, og på hele Bornholm er der i dag kun tre begravelsesforretninger

Indehaver Per Langskov mener ikke, at der er plads til endnu en bedemand.

– Nej, i hvert fald ikke. Markedet er mere end fuldt ud dækket, siger Per Langskov, der også mener, at Bedre Begravelse får folk til at tro, at de er billigere, end de faktisk er.

–Jeg mener at konceptet i Bedre Begravelse tager fusen på bornholmerne rent økonomisk, fordi Bedre Begravelse annoncerer med en skrabet basispris, men at der hertil kommer betaling for en række ydelser, som i vores priser er indbefattede, siger Per Langskov.

Læs meget mere i Bornholms Tidende torsdag.


SENESTE NYHEDER

26. MAJ 2018 • 06:22 FOR ABONNENTER
NB Bornholm skal vinde i dag: Vi har noget at bevise
25. MAJ 2018 • 16:10 FOR ABONNENTER
Det nye Nexø Mole er rykket et skridt nærmere
25. MAJ 2018 • 14:00NAVNE
Dødsfald
25. MAJ 2018 • 12:34 FOR ABONNENTER
Fredagens leder: Tak for turen, Lasse

MEST LÆSTE BORNHOLM

25. MAJ 2018 • 08:50
Tyv stjal 380 kvadratmeter loft

Mest læste