Kommunen overså noget da man købte tanken i Allinge
Foto: Jens-Erik Larsen

14. JUL 2017 • 13:16 • AF JAKOB MARSCHNER

Kommunen overså noget da man købte tanken i Allinge

Fra 1. august og det næste års tid skal kommunen drive Shell-tanken i Allinge. Og nu viser det sig, at det også kommer til at betyde nogle uventede og lidt ualmindelige arbejdsrutiner for personalet i kommunens Ejendomsservice.

Shells lejekontrakt betyder, at man først næste år kan rive tankstationen ned for at skabe et større rekreativt område omkring Cirkuspladsen og Nordlandshallen, der er formålet med at købe tanken. Indtil da kommer kommunen også til at gøre sig i en form for industrispionage.

– Vi skal drive en selvbetjeningstank videre, og så er spørgsmålet hvilke forpligtelser, der knytter sig til det. En af dem handler åbenbart om, at man i benzinbranchen tilsyneladende spionerer mod hinanden, fortæller Kim Eilif Pedersen, afdelingsleder i Ejendomsservice.

– Nu har jeg ikke set kontrakten endnu, fordi den stadig ligger hos juristen. Men jeg har talt med sælgeren, og hun fortæller, at hun hver dag kører over på Circle K, aflæser deres benzinpriser og sender dem ind til Shells hovedkontor. Hun siger, at vi også overtager den forpligtelse.

– Jeg synes, at det er en lidt skæg situation, at vi nu bliver tankpassere i kommunen. Det havde jeg aldrig set komme. Men hvis det er det, vi kontraktmæssigt har bundet os til, er vi jo nødt til at gøre det, siger Kim Eilif Pedersen.

Læs hele historien i Bornholms Tidende fredag.

SENESTE NYHEDER

16. JUL 2018 • 08:01 FOR ABONNENTER
Aakirkeby Rideforening vender hjem til Aakirkeby
16. JUL 2018 • 05:51
Det larmer stadig i Spektakel-bar
15. JUL 2018 • 19:09 FOR ABONNENTER
Det sker ikke hver dag: Sjældent fund opdaget ved Arnager

MEST LÆSTE BORNHOLM

16. JUL 2018 • 05:51
Det larmer stadig i Spektakel-bar
14. JUL 2018 • 14:32 FOR ABONNENTER
Leder: Når en god idé alligevel ikke er god
14. JUL 2018 • 14:32 FOR ABONNENTER

Leder: Når en god idé alligevel ikke er god

Mest læste