Tyske turister dropper Bornholm om vinteren: Nu kan de tage den direkte tur
Balka. Foto: Berit Hvassum

10. JUL 2017 • 13:16 • AF TOMMY KAAS

Tyske turister dropper Bornholm om vinteren: Nu kan de tage den direkte tur

– Det har vi efterlyst i mange år.

Sommerhusudlejerne kan juble over nyheden om, at Molslinjen fremover vil køre med helårssejlplan på ruten til Sassnitz. Det er kærkomment nyt for Claus Bornemann Carlsen fra Dancenter Bornholm.

– Vi kan se på vores bookinger, at vi jævnligt har tyskere, der booker et sommerhus på Bornholm i vintermånederne. De ligger i vores system i et par dage, indtil de finder ud af, at de skal over Sverige for at komme hertil. Så bliver de annulleret, fortæller Claus Bornemann Carlsen.

Han er overbevist om, at der ligger et godt marked og venter på Molslinjen, når de sætter kapaciteten op og sænker priserne til under 500 kroner for en bil plus fem.

– Det begynder at blive virkelig attraktivt, og jeg er sikker på, at vi kan tiltrække mange tyskere i fremtiden, siger Claus Bornemann Carlsen.

– Det kan godt være, at det ikke er noget, der for alvor slår igennem i år ét eller to, men når det bliver løbet i gang, bliver det godt. Det er jeg sikker på, siger han.

At der eksempelvis sejles tre ugentlige afgange om vinteren – torsdag, lørdag og søndag – er også godt, mener Claus Bornemann Carlsen.

– Det åbner for, at man også kan tage en kort miniferie på Bornholm, siger han.

SENESTE NYHEDER

26. APR 2018 • 11:56
Billige flybilletter i sigte
26. APR 2018 • 09:56
Sommersauna er i fare
26. APR 2018 • 06:22
Bo42 etablerer ny park

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste