Priserne er skudt helt ved siden af: Private udlejere skal passe bedre på vores megasucces
Foto: Berit Hvassum

12. JUN 2017 • 13:17 • AF TOMMY KAAS

Priserne er skudt helt ved siden af: Private udlejere skal passe bedre på vores megasucces

Priserne for privat udlejede huse i Allinge er i forbindelse med Folkemødet "skudt helt ved siden af", og et hus, der hos en etableret sommerhusudlejer ville koste 10.000 kroner for en uge, er i nogle tilfælde oppe i næsten 40.000 kroner.

Det fortæller Pelle Dam Olsen fra Feriepartner Bornholm.

Reaktionen kommer oven på en artikel i Politiken i weekenden, hvor Folkemødets formand Michael Valentin under overskriften "Folkemødet risikerer at kollapse" blandt andet siger, at det stigende prisniveau er en ond cirkel, og at "hvis alle fortsætter med at mase på med deres egne interesser, er den skrøbelige balance truet, og det hele vil skride".

Samstemmende fra tre store spillere på det bornholmske udlejningsmarked, Benny Schou fra Horesta, Jacob Lund fra Team Bornholm og Pelle Dam Olsen fra Feriepartner Bornholm lyder det over for Bornholms Tidende, at Bornholm skal tænke sig rigtig godt om og passe godt på megasuccesen Folkemødet.

– Bornholms problem er, at der er nogle private udlejere, der har fundet ud af, at de kan score kassen ved at flytte ud af huset i en lille uges tid, siger Pelle Dam Olsen.

Han får henvendelser fra folk, der gerne lejer deres hus ud gennem Feriepartner Bornholm i uge 24, men når de bliver tilbudt den almindelige pris for højsæsonen, falder de fra.

– De vil have meget mere, siger han.

Læs hele historien i Bornholms Tidende mandag.

SENESTE NYHEDER

23. MAJ 2018 • 20:21 FOR ABONNENTER
Socialudvalgets formand: Botilbud skal være det rette
23. MAJ 2018 • 16:15 FOR ABONNENTER
Lejerbo: Vi forhandler med en mulig køber
23. MAJ 2018 • 16:10 FOR ABONNENTER
Boligforening på randen af konkurs

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste