Ny campusdirektør erstatter to chefstillinger
Campusbyggeriet er godt i gang. Foto: Per Frost

16. MAJ 2017 • 06:29 • AF ANDERS LILJEROTH

Ny campusdirektør erstatter to chefstillinger

Når en ny vicedirektør til august tiltræder stillingen på Campus Bornholm, betyder det samtidig en ny og forenklet ledelsesstruktur på institutionen.

Den nye vicedirektør, Marianne Svendsen, får nemlig ansvaret for den pædagogiske og uddannelsesfaglige kvalitet og udvikling.

Marianne Svendsen bliver ny vicedirektør på Campus

Dermed erstatter hun skolens to uddannelseschefstillinger, og der er således tale om en ledelsesstruktur med en direktion bestående af direktør og vicedirektør, oplyser Campus Bornholm.

En vigtig opgave for den nyansatte vicedirektør, vil være det fortsatte arbejde med at skabe en kultur, båret af tillid og trivsel, i varetagelsen af kerneopgaven under overskriften ”professionel kapital”, lyder det fra Campus Bornholm.

Den nye vicedirektør glæder sig til jobbet på Bornholm.

- I mit nuværende job som rektor for Odsherreds Gymnasium, har det været helt afgørende at arbejde tæt sammen med Odsherreds Kommune, de omkringliggende kulturinstitutioner og det lokale erhvervsliv for at give skolens elever en forståelse for, og værdsættelse af det område, de er vokset op i. Et sådant samarbejde er jeg også sikker på findes på Bornholm, og det glæder jeg mig til at blive en del af, fortæller Marianne Svendsen.

Hun tiltræder stillingen 1. august.


20. JUN 2018 • 19:14 FOR ABONNENTER

Klage er joker i sag om folkeracebane

20. JUN 2018 • 19:05 FOR ABONNENTER

BEOF beder om garanti fra kommunen

20. JUN 2018 • 18:58 FOR ABONNENTER

Regningen ender hos kunderne

Mest læste