Marianne Svendsen bliver ny vicedirektør på Campus

15. MAJ 2017 • 17:26 • AF ANDERS LILJEROTH

Marianne Svendsen bliver ny vicedirektør på Campus

Campus Bornholm har i dag ansat Marianne Pernille Munch Svendsen i stillingen som skolens nye vicedirektør.

Marianne Svendsen kommer fra en stilling som rektor ved Odsherreds Gymnasium; en stilling hun har bestridt siden 2012.

Direktør Mads Kofod ser frem til samarbejdet med den nye vicedirektør.

- Vores nye vicedirektør skal samle alle skolens uddannelser. Dette kræver en person med både udsyn og indsigt, og det har Marianne. Hun er en engageret og empatisk leder med en naturlig, positiv autoritet og stærke relationelle kompetencer. Jeg tror på, at Marianne kan samle medarbejdere, elever og kursister på tværs af vores uddannelsesområder, og dermed blive en samlende figur for hele skolen. Jeg er glad for at kunne byde Marianne velkommen på Campus Bornholm, og jeg ser frem til vores samarbejde, lyder det fra direktøren for Campus Bornholm.

Sikrer de unge en god start
Marianne Svendsen mener, at hun med jobbet kan få mulighed for at drage nytte af sine tidligere erhvervserfaringer fra de gymnasiale uddannelser.

- Posten som vicedirektør for Campus Bornholm er en superinteressant stilling. Det bliver både en spændende, men også en krævende opgave at opbygge Campus Bornholm, så vi får skabt et uddannelsesmiljø, hvor vi sikrer de unge på Bornholm de bedst tænkelige uddannelsesmuligheder og dermed en god start på deres videre uddannelses- og arbejdsliv, siger hun i en pressemeddelse.

Marianne tiltræder som vicedirektør på Campus Bornholm den 1. august 2017, og hun vil i tæt samarbejde med skolens direktør, Mads Kofod, forestå den daglige ledelse af skolen, implementere skolens strategi og realisere skolens målsætninger.

Kort om Marianne Svendsen
Marianne er født i 1965 og er cand. mag i idræt fra Københavns Universitet og cand. mag i historie og geografi fra Roskilde Universitet. Dertil har Marianne en Master i gymnasieledelse fra SDU.

Før Marianne blev ansat på Odsherred Gymnasium var hun i perioden 2007-2012 uddannelseschef på Handelsgymnasiet, HHX, Roskilde Handelsskole.

Hun sidder ligeledes i bestyrelsen i Gymnasieskolernes Lederforening.

Marianne er bosat i Roskilde med mand og to børn. Hun er kommet på Bornholm gennem mange år som turist og har siden 2013 haft sommerhus på Bornholm.


20. JUN 2018 • 19:14 FOR ABONNENTER

Klage er joker i sag om folkeracebane

20. JUN 2018 • 19:05 FOR ABONNENTER

BEOF beder om garanti fra kommunen

20. JUN 2018 • 18:58 FOR ABONNENTER

Regningen ender hos kunderne

Mest læste