Joakim Tranberg skal spille Rasmus Seebach i ny musical
Foto: Berit Hvassum

4. MAJ 2017 • 14:11 • AF TOMMY KAAS

Joakim Tranberg skal spille Rasmus Seebach i ny musical

Den snart helt nyuddannede skuespiller, bornholmeren Joakim Tranberg, har fået en af hovedrollerne i en ny stor musical om Seebach-familien.

Joakim Tranberg skal spille den danske popstjerne Rasmus Seebach.

– Joakim bliver først udklækket fra Den Danske Scenekunstskole i Odense til sommer og får allerede til september sit livs (foreløbigt) største hovedrolle som Danmarks største nulevende musikstjerne, fortæller Fredericia Teater, der står for opstætningen.

Han fik en fænomenal debut som Billy i musialen Elsk mig i nat i 2009 – en rolle han spillede mere end 250 gange frem til 2012. Han deltog også i Melodi Grand Prix i 2010 og har senest medvirket i musicalklassikeren Spillemand på en tagryg på Odense Teater og operetten Sommer i Tyrol på Aalborg Teater, oplyser teatret.

– Jeg er pisse stolt og glad for, at jeg endelig kan fortælle, at jeg skal starte min karriere som uddannet skuespiller med hovedrollen som Rasmus Seebach, lyder det fra Joakim Tranberg på Facebook.

Forestillingen, der har fået titlen Seebach, er fortællingen om en af de mest betydningsfulde familier inden for dansk popmusik.

Om far og søn – Tommy og Rasmus. Om op- og nedture. Om den lette genre og dens tunge bagside i forhold til livet, døden, kærligheden og – ikke mindst
 – musikken der indrammer det hele. Det er en fortælling om popularitet og kritik, om legen og alvoren, om drømme og nederlag, om at mødes og skilles, om det at være sin egen, og om den arv der altid vil følge os, fortæller Fredericia Teater.

SENESTE NYHEDER

24. JUL 2019 • 06:58
Dansktop på Kabyssen
23. JUL 2019 • 21:12SPORT
Favoritterne vandt på Dueodde
23. JUL 2019 • 18:44 FOR ABONNENTER
Gokartcenter fejrer fødselsdag med velgørenhed
23. JUL 2019 • 17:07 FOR ABONNENTER
Passagerforening støtter tunnel-forundersøgelse

MEST LÆSTE BORNHOLM

23. JUL 2019 • 09:04
Håndværker faldt ned fra tag

Mest læste