Fakta slugte også Gudhjembrugsens overskud
Foto: Jens-Erik Larsen

21. APR 2017 • 17:30 • AF ANDERS LILJEROTH

Fakta slugte også Gudhjembrugsens overskud

Formand for bestyrelsen i Dagli’ Brugsen Gudhjem, Jane Jensen, kunne i sin beretning ved generalforsamlingen torsdag, fortælle om en brugs med et overskud i den primære drift på 31.000 kroner, og alligevel et årsresultat med et underskud på over 275.000 kroner.

– Underskuddet skyldes Fakta i Nexø, men Fakta er begyndt at give overskud, sagde Jane Jensen, og hentydede dermed til, at Gudhjem brugs er medejer af virksomheden Detail Bornholm, der driver Fakta-butikken i Nexø.

Flot omsætning
Dagli’ Brugsen i Gudhjem havde sidste år en stigning i omsætningen på 371.000 kroner, og egenkapitalen ser meget fornuftig ud, med hele 6,6 millioner kroner.

– Vi har fremgang i Dagli’ Brugsen Gudhjem. Der er fremgang i kødafdelingen og der er fremgang inden for økologi, og vi kan ifølge vores undersøgelser se, at vi har tilfredse kunder, fortalte Jane Jensen.

Brugsen i Gudhjem er ikke ramt af samme konsekvens af de nye dagligvarebutikker, som andre brugser på øen er.

– Lige nu er vi ikke berørt af den nye konkurrencesituation, og dette kan vi takke vores medlemmer for. Og vi opfordrer medlemmerne til at forsætte med at støtte os. Så vil vi sørge for, at butikken hele tiden fremstår med fyldte hylder, pæn og ryddelig og med en god service, lød opfordringen fra Jane Jensen.


SENESTE NYHEDER

23. MAJ 2018 • 20:21 FOR ABONNENTER
Socialudvalgets formand: Botilbud skal være det rette
23. MAJ 2018 • 16:15 FOR ABONNENTER
Lejerbo: Vi forhandler med en mulig køber
23. MAJ 2018 • 16:10 FOR ABONNENTER
Boligforening på randen af konkurs

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste