Molslinjen: Målrettet indsats skal hente tyskere til Bornholm
Foto: Berit Hvassum

3. APR 2017 • 15:52 • AF TOMMY KAAS

Molslinjen: Målrettet indsats skal hente tyskere til Bornholm

Destination Bornholm og Molslinjen er i dag blevet enige om en strategisk aftale, der skal løfte turismen på Bornholm.

Aftalen rummer en række elementer, herunder samarbejde omkring viden og indsigt om de tilrejsende samt fælles markedsføring.

Det fortæller Molslinjen i en pressemeddelelse.

Første konkrete tiltag bliver en målrettet indsats mod Tyskland, hvor befolkningen i stigende grad viser interesse for at holde ferie i Danmark, hedder det.

Samarbejdet om at indfri det tyske potentiale begynder allerede inden Molslinjen overtager færgeruterne til og fra Bornholm den 1. september næste år-

– Vi ser frem til at sætte ekstra fokus på Tyskland sammen med Molslinjen, siger Pernille Kofod Lydolph, der er direktør i Destination Bornholm.

– Skandinavien er den næstmest eftertragtede rejsedestination for unge tyskere, og de søger især outdooroplevelser, hvilket matcher rigtigt godt med Bornholms varierede udbud til aktive turister. Samtidig er børnefamilierne begyndt at vende blikket mod nord, hvor ikke mindst det trygge og hyggelige miljø spiller en stor rolle, siger hun.

En ny analyse fra VisitDenmark viser, at Danmark igen er blevet mere populært blandt tyskere, lyder det i pressemeddelelsen.

2,2 procent. af den tyske befolkning angiver i undersøgelsen, at de forventer at holde mindst fem dages ferie i Skandinavien i 2017.

Hos Molslinjen udtrykker man glæde over aftalen, som giver rederiet vidende og erfarne partnere i at tiltrække gæster til Bornholm.

– I fællesskab vil vi finde ud af, hvad der får folk til at besøge Bornholm i dag – og ikke mindst hvad der skal til for, at de også vil besøge Bornholm i fremtiden. Sammen skal vi løfte turismen og fastholde den gode udvikling og vækst på Bornholm, siger Molslinjens kommercielle direktør Jesper Skovgaard.

SENESTE NYHEDER

18. JUN 2019 • 19:48 FOR ABONNENTER
Folkemøde-mast ødelagde tv-billeder
18. JUN 2019 • 18:11 FOR ABONNENTER
Samarbejde redder sankthans - Rønnes bålfest genopstår

MEST LÆSTE BORNHOLM

17. JUN 2019 • 08:52
Lyn var årsag til brand
17. JUN 2019 • 13:15
Brud på vandledning

Mest læste