Aakirkeby: Ønsker vi flere discountbutikker?
Nogle borgere i Aakirkeby viste deres utilfredshed, da der blev snakket om en Rema 1000 på Kannikegårdsengen. Foto: Allan Rieck

13. MAR 2017 • 14:36 • AF ELISABETH KROGH

Aakirkeby: Ønsker vi flere discountbutikker?

– Skal vi lade alting passere forbi vores by?

Sådan spurgte tidligere formand for Sydbornholms Turist- og Erhvervssammenslutning, Rie Langskov, på foreningens generalforsamling i Aakirkeby, hvor discountkædernes indmarch på Bornholm var oppe at vende.

– Nu har både Lidl og Rema 1000 butikker i henholdsvis Nexø og Rønne, og flere er på vej. Allerede nu hører man, at flere brugser og købmænd kan mærke en nedgang i omsætning. Ønsker vi disse butikker til byen, spurgte formanden for Syte, Brian Kofod, og svarede selv:

– Ja, det gør vi vel. Det må være bedre for alle parter, at folk kommer til byen, fremfor at de vælger at handle i Nexø eller Rønne. Det er der uden tvivl mange meninger om. Jeg mærker trods alt en vis optimisme hos butikkerne i byen, sagde Brian Kofod.

Rie Langskov er ikke i tvivl.

– Vi skal ikke være for berøringsangste til ikke at invitere andre end os selv. Jeg mener, at jo mere her er, jo mere bliver der til dig og til mig. Vi skal være åbne, også selvom det betyder konkurrenter, mener hun.

Læs mere i Bornholms Tidende mandag.

SENESTE NYHEDER

23. MAJ 2018 • 20:21 FOR ABONNENTER
Socialudvalgets formand: Botilbud skal være det rette
23. MAJ 2018 • 16:15 FOR ABONNENTER
Lejerbo: Vi forhandler med en mulig køber
23. MAJ 2018 • 16:10 FOR ABONNENTER
Boligforening på randen af konkurs

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste