Navnekomitéen vrager Krølle Bølge
Foto: Mols-Linien

15. FEB 2017 • 09:58 • AF TOMMY KAAS

Navnekomitéen vrager Krølle Bølge

Der er kommet over 400 forskellige forslag til det navn, som skal pryde den hurtigfærge, der skal sejle på ruten mellem Rønne og Ystad, når Mols-Linien overtager færgedriften den 1. september næste år.

Bornholms Tidende har udskrevet konkurrencen for at finde et bedre navn end Express 1, som Mols-Linien har valgt at kalde færgen, og mange bornholmere har altså kastet sig ind i konkurrencen.

En navnekomité nedsat af Bornholms Tidende udvælger netop nu de fem bedst egnede navne, og her er det blandt andet kommet frem, at en af kæledæggerne på Facebook, navnet Krølle Bølge, er vraget.

– Vi gør selvfølgelig det her med et glimt i øjet, men vi mener det altså også alvorligt, når vi siger, at færgen bør få et nyt navn, forklarer Bornholms Tidendes chefredaktør Søren Christensen.

– Færgen bør have et godt navn, et storslået navn. Krølle Bølge er sjovt – men det er jo ikke et seriøst navn til en færge, siger Søren Christensen.

Du kan se hele listen over foreslåede færgenavne i Bornholms Tidende onsdag. Næste del af konkurrencen – afstemningen om fem forslag – igangsættes på lørdag.

SENESTE NYHEDER

23. MAJ 2018 • 20:21 FOR ABONNENTER
Socialudvalgets formand: Botilbud skal være det rette
23. MAJ 2018 • 16:15 FOR ABONNENTER
Lejerbo: Vi forhandler med en mulig køber
23. MAJ 2018 • 16:10 FOR ABONNENTER
Boligforening på randen af konkurs

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste