Job Vision kommer på bornholmske hænder
Morten Engel Nielsen (th.) her sammen med Juliette Guldberg og Preben Jørgensen. Pressefoto

13. FEB 2017 • 07:36 • AF TOMMY KAAS

Job Vision kommer på bornholmske hænder

Bornholmeren Morten Engel Nielsen får en ejerandel på 50 procent i Job Vision, som er en af landets største virksomheder inden for karriererådgivning.

Fagforeningen Krifa har solgt Job Vision, og det bliver direktør Morten Engel Nielsen, der sammen med afdelingschefen i Aalborg, Juliette Guldberg, skal drive virksomheden videre.

Det fortæller parterne i en pressemeddelelse.

– Krifa har fået en ny vision, og som en del heraf har vi haft samtlige aktiviteter i virksomheden oppe at vende. Vi vil gerne, at alt det, vi laver, er til gavn for vores brand og vores medlemmer, og at det forretningsmæssigt bidrager til vores kerneforretning, forklarer Preben R. Jørgensen, der er administrerende direktør i Krifa.

– Konklusionen er, at Job Vision ligger bedre til en ejerledelse, der med en daglig gang i virksomheden bedre vil kunne forløse virksomhedens potentiale. Job Vision har en stærk kultur og meget engagerede medarbejdere, og derfor er vi efter 11 års ejerskab meget tilfredse med, at virksomheden nu overgår til to ledende medarbejdere, som kan videreføre ånden i virksomheden.

Godt 4.000 personer var sidste år gennem et forløb hos Job Vision, som også er en af landets største rådgivere for de kommunale jobcentre, når ledige skal i job.

SENESTE NYHEDER

18. JAN 2018 • 12:36 FOR ABONNENTER
Leder: Vi mistede 100 statslige arbejdspladser
18. JAN 2018 • 08:32
Unge kørte ræs i Aakirkeby
18. JAN 2018 • 08:31
Indbrud i Rønne-butik

MEST LÆSTE BORNHOLM

17. JAN 2018 • 13:11
Bornholm får 25 statsjob

Mest læste