Winni: Biblioteket bliver solgt til højest bydende
Foto: Allan Rieck

13. OKT 2016 • 17:22 • AF NIELS EBDRUP

Winni: Biblioteket bliver solgt til højest bydende

Allinge Biblioteks nuværende bygninger ved havnen skal sælges – og det er ikke sikkert, at det er Folkemødesekretariatet der flytter ind. En rigmand kan komme og købe det folkekære hus og bruge det til noget helt andet, hvis han vil.

Så kontant er meldingen fra borgmester Winni Grosbøll (S), der understreger, at biblioteket skulle flytte til Kongeskærskolen, uanset om der var noget, der hed Folkemødet eller ej. Lige meget hvad, vil bygningen blive rømmet og solgt til højest bydende.

– Bygningen bliver formentlig sat til salg, som vi plejer at gøre, når vi forlader bygninger. Og så bliver den solgt til markedspris til højest bydende. Jeg kan konstatere, at der er relativt stor rift om bygningerne i Allinge, så det er ikke sikkert, at det ender med, at Folkemødesekretariatet flytter ind. Vi aner ikke, hvad der kommer til at ske med den bygning, eller om den kommer til at stå tom. Havde jeg været allingeborger, ville jeg da være glad for, at der kom liv i sådan en bygning, siger Winni Grosbøll.


Læs mere i Bornholms Tidende torsdag om tankerne med Allinge Bibliotek


SENESTE NYHEDER

22. JUL 2019 • 14:00NAVNE
Dødsfald

MEST LÆSTE BORNHOLM

21. JUL 2019 • 11:00
Preben Kruse Rasmussen er død

Mest læste