Aakirkeby Torv bliver som en bageovn
Der har vist sig stor interesse for den nye øl, Aakirkeby Blonde, som er blevet præsenteret ved Smagen af Bornholm. Foto: SW

15. AUG 2016 • 11:25AAKIRKEBY • AF SØREN WOLFF

Aakirkeby Torv bliver som en bageovn

Sommerens sidste Smagen af Bornholm

Sidste udgave af Smagen af Bornholm i denne sommer løber af stablen onsdag den 17. august kl. 16 til 19 i teltene på Torvet i Aakirkeby

Her præsenteres en del af de mange bornholmske delikatesser og der bydes på smagsprøver.
Lehnsgård med alle deres forskellige produkter kommer, ligesom Rømersminde Honning er til stede.

Det helt store tilløbsstykke for nogen tid siden var bagermestrene Jesper og Jacob Dam, der havde været nødt til at stille op uden ovn, men denne gang er der elektricitet nok til, at de har ovn med og kan præsentere friskbagt, økologisk brød.

Der vil også blive mulighed for at købe en tapastallerken med lækkerier fra Bornholmerslagteren, Bornholms Andelsmejeri (St. Clemens ost), restaurant Gåsens fiskefrikadeller, frisksyltede agurker fra Æbleplantagen, rugkiks og flûtes fra bager Dam.

Endvidere bliver der mulighed for at køber øl og vand. Der er tale om den nye Aakirkeby Blonde, en belgisk inspireret øl fra det nye bryggeri i Tejn og rabarbersaft fra Bornholms Mosteri.

Der bliver musikunderholdning ved den lokale duo Søn for Mor.




15. FEB 2019 • 19:09 FOR ABONNENTER

Isfirma køber ejendom: En god og attraktiv placering

15. FEB 2019 • 18:34 FOR ABONNENTER

Stort loppemarked sikrer økonomien hele året

15. FEB 2019 • 17:51

JOP trækker sig

Mest læste