Mystik før koncert i Ekkodalen: Den (måske) sidste Four Jack er på vej

28. JUL 2016 • 06:21 • AF JAKOB MARSCHNER

Mystik før koncert i Ekkodalen: Den (måske) sidste Four Jack er på vej

Det har krævet lidt benarbejde at finde ud af, om hele markedsføringen nu også holder vand. Og sandt at sige er svaret ikke fundet.

Men til en start er det sikkert, at musik-koryfæet James Rasmussen fra 50er-bandet Four Jacks gæster Ekkodalshuset med sin trio torsdag den 4. august klokken 20.

Og markedsføringen da? Jo, sagen er den, at koncerten med James Rasmussen er blevet præsenteret som en aften i selskab med den sidste nulevende Four Jack ("the last Four Jack standing").

Noget tyder imidlertid på, at også Four Jack-medlemmet Poul Rudi stadig lever. For to uger siden oplyste mærkedags-siden dagsdato.dk, at Poul Rudi fyldte 86 år netop den dag, den 11. juli - og ingen nekrolog over Poul Rudi er at finde nogetsteds.

Sagen bliver desto mere kringlet af, at Poul Rudi er lidt svær at kontakte. Han udvandrede i 1973 til USA og var for få år siden bosat i San Diego, Californien.

James Rasmussen var gennem længere tid selv i kontakt med Poul Rudi, men den kontakt ophørte pludselig.

– Jeg var på mail med ham indtil for halvandet år siden, og det var meningen, at vi skulle have mødtes i San Diego. Men så droppede han kontakten, siger James Rasmussen til Bornholms Tidende.

– Jeg taler jævnligt med hans tidligere kone og hans døtre, men de har heller ikke kontakt med ham mere. Så jeg tror, at han enten er død eller er kommet på plejehjem derovre. Men helt sikker er jeg ikke, siger han.

I Ekkodalshuset tør koncertarrangør Christian Froberg Dahl heller ikke lægge hovedet på blokken på, at James Rasmussen virkelig er den sidste nulevende Four Jack.

– Jeg er rimelig sikker på, at jeg i sin tid undersøgte det og fandt ud af, at Poul Rudi ikke var mere. Derfor har vi præsenteret koncerten sådan. Vi ønsker sandelig ikke at slå folk ihjel før tid, siger Christian Froberg Dahl.

Læs hele historien i Bornholms Tidende onsdag

SENESTE NYHEDER

22. JUL 2019 • 14:00NAVNE
Dødsfald

MEST LÆSTE BORNHOLM

21. JUL 2019 • 11:00
Preben Kruse Rasmussen er død

Mest læste