Høstmuseet: Vi leder efter en ny type direktør
Foto: Jens-Erik Larsen

8. JUL 2016 • 13:14 • AF NIELS EBDRUP

Høstmuseet: Vi leder efter en ny type direktør

Et nyt makkerpar har besluttet at lave en plan for, hvordan det økonomisk trængte Oluf Høst Museum i Gudhjem kan overleve.

Direktør for Campus Bornholm og bestyrelsesmedlem i Høstmuseet, Mads Kofod, og den afdøde billedkunstner Oluf Høsts barnebarn, Peter Høst, er gået sammen for at lave en strategi, der skal gøre museet økonomisk levedygtigt inden for få år.

Museet skal være en meget støre del af det bornholmske kulturliv, og bornholmerne skal føle, at stedet er en naturlig del af det, der foregår.

Sådan lyder nogle af de nye planer for museet, som også skal finde en ny direktør efter Jens Henrik Sandberg, der træder tilbage til september.

– Direktøren skal være en del af kunstnermiljøet på Bornholm. Enten som udøvende eller som akademisk uddannet inden for kunst, siger Mads Kofod.

– Vedkommende skal tage til Svanekegården, når der sker noget der, og deltage i ferniseringer og kunstudstillinger på Bornholm. Vi ser gerne en situation, hvor de forskellige kunstinsitutioner inspirerer hinanden, siger Mads Kofod

Læs hele historien i Bornholms Tidende.

SENESTE NYHEDER

19. JUN 2019 • 05:42
Der er mink i mosen
18. JUN 2019 • 19:48 FOR ABONNENTER
Folkemøde-mast ødelagde tv-billeder

MEST LÆSTE BORNHOLM

17. JUN 2019 • 13:15
Brud på vandledning

Mest læste