Legater til Scarlet Daniel og Rafael Aejandro Zarazua
Glaskunstner Rafael Aejandro Zarazua Rosales modtog regionskommunes studie- og rejselegat. Fotos: Allan Rieck

28. MAR 2015 • 10:50NEXØ • AF LISBET HOLST

Legater til Scarlet Daniel og Rafael Aejandro Zarazua

Det var to meget glade kunstnere, der hver modtog et studie- og rejselegat på 5.000 kr. fredag ved åbningen af forårsudstillingen på Svanekegården.

Scarlet Daniel, blandform, modtog Svaneke Kunst- og Kulturforenings legat, og Rafael Aejandro Zarazua Rosales, glaskunstner og studerende på Glas- og Keramikskolen i Nexø, modtog kommunens legat, der blev overrakt af Erik Lund Hansen, formand for fritids- og kulturudvalget.

Rafael Aejandro Zarazua Rosales kom gennem den censurerede udstillings nåleøje med sin magiske skrøbelige glaskulptur af et svævende spædbarn.

Legatet på 5.000 kroner skal måske bruges på en studierejse til Italien, fortalte Rafael efter overrækkelsen, hvor han blev ønsket stort til lykke af sine medstuderende på skolen i Nexø.

Han er superglad for at gå på skolen, der har et rigtig godt ry, også i udlandet og var årsagen til at han søgte til Bornholm. Fremtiden handler om at dygtiggøre sig mest mulig indenfor glaskunst, fortalte en meget glas Rafael.

Med i opløbet om de to legater var Chien-Kuang Liu, glas, Justine Karrina Paudal, keramik, Alena Wills maleri, Inger Sif Heeschen, grafik, Merete Chenøve Petersen, maleri, Jes Svensson, foto, og Rikke Wulff, keramik. lh


Læs mere i Bornholms Tidende i dag, lørdagKøb dagens avis som e-paper fra kl. 14.00 - Klik her

17. AUG 2019 • 15:39 FOR ABONNENTER

Anlægsstop dæmper aktiviteten i byggeriet på Bornholm

17. AUG 2019 • 14:19 FOR ABONNENTER

Nedrivning er i høring

17. AUG 2019 • 13:55 FOR ABONNENTER

Sammenstyrtede bygninger bliver fjernet

Mest læste