Påske med en kylling i hånden
Påske på NaturBornholm, men kyllinger i mange forskellige varianter.

28. MAR 2015 • 10:00AAKIRKEBY • AF LISBET HOLST

Påske med en kylling i hånden

Påsken på NaturBornholm, der åbner i morgen søndag, er som altid fuld af sjov og aktivitet.

Der er tegneværksted, hvor børnene kan tegne kyllinger, og en "ægspert- konkurrencen", hvor man skal gætte hvilken fugl, der har lagt hvilket æg.

Man kan få en kylling i hånden når naturvejlederen tager de levende kyllinger op fra kyllingegården. Man kan også få en kylling med hjem efter børnene har lavet deres egne kylling af en kogle. Og naturligvis kan man som altid spil æggepetanque, hvor vi kaster med sten efter rå æg.

Der er også et tegneværksted, hvor man kan tegne påskekyllinger, og der er mange valg. Det kan være en gul med røde ben, en i de naturlige farver, der kan ses på de levende kyllinger, og nogle får måske lyst til at tegne en fugl med tænder, der er en god beskrivelse den dinosaur, hvis fodspor lige er kommet med i udstillingen. Dinosauren var på størrelse med en fasan.

NUP og NYD
Der er et helt ny koncept i caféen på NaturBornholm i år. Det er selvbetjening, hvor du køber kage, kaffe, juice, øl, kiks med videre i butikken, og så nyder det i caféen. Du kan også medbringe egne lækkerier til ganen.

Blomster på Bornholm

Særudstilling med ”Blomster i Bornholms natur” af Finn Hansen vises hele året. En udstilling om blomster, der kan opleves på ture rundt i den bornholmske natur.

Det er med stor glæde, at NaturBornholm kan præsentere den særdeles smukke udstilling med 56 illustrationer af blomster fra den bornholmske flora. Det er Finn Hansen, bornholmsk naturhistoriker, forfatter, underviser og formidler, som står bag de fantastisk flotte billeder.
Billederne afspejler fotografens store kærlighed til øens natur og skaber unikke stemninger og sanseindtryk.

NaturBornholm har valgt sammen med Finns billeder at vise førsteudgaven af Flora Danica fra 1761 udlånt fra Campus Bornholm og nogle enestående herbarieark fra Lektor Arne Larsens herbarium med planter, der ikke mere kan opleves i øens natur.

Kom og oplev denne smukke udstilling, bygget op over billeder fra naturfotografen bog ”Blomster i Bornholms natur”.

Udstillingen kan ses på NaturBornholm i åbningstiden fra d. 29. marts til d. 31. oktober 2015.Køb dagens avis som e-paper fra kl. 14.00 - Klik her

Mest læste