Nexø virksomhed indstillet til Ivækstprisen
Marie og Martin Heidemann er indstillet til en iværksætterpris med deres firma Nexo Denmark watches.

31. OKT 2014 • 12:00NEXØ • AF ELISABETH KROGH

Nexø virksomhed indstillet til Ivækstprisen

- Vi tror og håber på at vi kan være med til at give andre med gode idéer blod på tanden til at kaste sig ud i at være selvstændige, også selv om de ikke lige bor i en metropol som København, Odense eller Århus, lyder det fra Martin og Marie Heidemand.

Nexo Denmark watches i Nexø oplyser, at de er blevet nomineret til Ivækstprisen 2014.

Vinderen findes på et stort anlagt show hos revisions- og rådgivningsfirmaet Deloitte i København 4. december.
Martin og Marie Heidemand, som står bag Nexo Denmark Aps i Nexø er glade og beærede over at være med i opløbet om at blive årets udkants-iværksætter.

- Vi gør en stor dyd i at gøre opmærksom på, hvor vi kommer fra, og håber da også, at det kan være med til at give Nexø og ikke mindst Bornholm noget positiv omtale, skriver Martin og Marie Heidemand i en pressemeddelelse, og oplyser at Nexøvirksomheden nu er repræsenteret i omkring 80 butikker landet rundt.

- Det synes vi selv er ret godt gået, når vi tænker på, at det første Nexo Denmark ur landede i handlen september 2013, siger de to iværksættere, der kun ser fordele i at være iværksættere i det såkaldte udkants Danmark.

I dag offentliggøres de øvrige 36 nominerede til IVÆKSTprisen 2014, og fra klokken 12.00 i dag kan man stemme på sine favoritter.


Mest læste