Ny chefredaktør er på plads
Søren Christensen begynder i jobbet som chefredaktør på Bornholms Tidende torsdag den 1. maj.

28. APR 2014 • 13:30 • AF REDAKTIONEN

Ansat pr. 1. maj: Ny chefredaktør er på plads

Den nye chefredaktør bliver en del af direktionen på Bornholms Tidende

Bornholms Tidende A/S har ansat den 38-årige Søren Christensen som ansvarshavende chefredaktør.

Søren Christensen begynder i jobbet allerede på torsdag den 1. maj.

Søren Christensen kommer fra en stilling som chefredaktør på Dagbladet Ringkøbing-Skjern, der hører under Berlingske Media. Søren Christensen er så at sige opdraget med lokaljournalistikken. Først på JydskeVestkystens lokalredaktioner i Aabenraa og Tønder i det sønderjyske, og siden i Berlingske Lokalaviser-regi, hvor han har været redaktør for adskillige lokalaviser i det sønderjyske, inden han i 2007 kom til Ringkøbing og det tidligere Ringkjøbing Amts Dagblad. Her var han i to år redaktionschef, inden han skiftede den titel ud med chefredaktør-jobbet og en plads i chefredaktionen i Midtjyske Medier.

Søren Christensen stammer fra Tønder, er gift og har to børn, og han flytter snarest med familien fra Ringkøbing til Bornholm.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang. Bornholms Tidende er en traditionsrig avis med en stor opbakning i lokalsamfundet, og min fornemste opgave bliver at skabe udvikling og fornyelse samtidig med at være tro mod den kultur og de traditioner, som findes på en næsten 150 år »ung« lokalavis som Bornholms Tidende. Jeg glæder mig også set ud fra et privat synspunkt: Det bliver en kæmpe oplevelse for hele familien at flytte til Bornholm, siger Søren Christensen.

Bornholms Tidendes bestyrelsesformand, Peter Vang, siger:

- Vi havde mange gode kandidater, men vi er helt sikre på, at vi har fået den helt rigtige i Søren Christensen. Vi har fundet en person, der kan samle virksomheden, og samle en opbakning om virksomheden på hele øen. En person, der kan føre os ind i næste generation af medier. Vi mener, vi har fundet en chefredaktør, der har de kompetencer, der skal til for at forny hele forretningen. Både den kommercielle og redaktionelle del.

Den nye chefredaktør bliver en del af direktionen på Bornholms Tidende, og det er planen, at han med tiden også skal overtage posten som administrerende direktør. En post, der i dag varetages af Bjarne S. Pedersen.

Mest læste

13. OKT 2019 • 10:37 FOR ABONNENTER

I Sverige er han Mr. 100 procent

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet