DanTaxi Bornholm er nu en del af landets største taxiselskab
Økonomien i taxibranchen er generelt trængt. Foto: Henning Sigvardsen

15. JUN 2012 • 15:26 • AF DAN QVITZAU

DanTaxi Bornholm er nu en del af landets største taxiselskab

DanTaxi har nu taxicentraler i København, Aalborg, Skive, Aarhus, Randers, Aabenraa, Sønderborg, Slagelse/Korsør, Vordingborg, Nykøbing Mors, Viborg, Thisted, Guldborgsund, Silkeborg, Hjørring, Skanderborg, Odder - og på Bornholm.

Sidste år blev Aalborg Taxa en del af det landsdækkende taxiselskab DanTaxi. Det skete samtidig med, at Nykøbing Taxi, Skive Taxa, Thisted Taxa, Silkeborg Taxi og Viborg Taxa også kom til at køre med DanTaxis karakteristiske blå-hvide taglygte.

Derefter fulgte Skanderborg Taxa og Odder Taxa. I år er Hjørring Taxa kommet til - og det har samlet set betydet, at DanTaxi med omkring 950 taxier nu er landets største taxiselskab.

Desuden er Taxa Fyn og Esbjerg Taxa for nyligt blevet DanTaxi partnere, og derfor tilbyder man nu 1.270 taxier i DanTaxi-regi.

- At være en del af et stort selskab giver vores kunder nogle fordelagtige specialaftaler som for eksempel seniorkortet, og så skal man kun huske ét nummer - næsten uanset hvor man er i landet: 70 25 25 25. Det er en stor fordel, siger John Lindbom, der er administrerende direktør for DanTaxi i en pressemeddelelse - og tilføjer, at det lokale telefonnummer stadig fungerer.

Økonomien i taxibranchen er generelt trængt, og på landsplan har der, ifølge Dansk Taxi Råd, generelt været et større fald i taxi-ture hos alle taxiselskaber.

Derfor gælder det om at tænke alternativt for at komme styrket ud af krisen, og hos DanTaxi gør man det ved at vækste sig ud af recessionen.

- Jeg tror på, at der kommer flere selskaber til i 2012, og det er til fordel for alle vores kunder. Som et stort landsdækkende selskab kan vi være helt fremme teknologisk, og det betyder for eksempel, at vores virksomhedskunder kun behøver at modtage én faktura frem for eksempelvis 10, når deres medarbejdere kører med DanTaxi - uanset hvor i landet, de kører. Det ville ikke kunne lade sig gøre, hvis man sad som et lille taxiselskab, siger John Lindbom.

En ny fælles hjemmeside er lige blevet lanceret på DanTaxi.dk - hvor hver lokalitet har sin egen underside. DanTaxi har desuden lanceret en app, hvor man nemt og hurtigt kan bestille en taxi.

SENESTE NYHEDER

23. JUL 2019 • 21:12SPORT
Favoritterne vandt på Dueodde
23. JUL 2019 • 18:44 FOR ABONNENTER
Gokartcenter fejrer fødselsdag med velgørenhed
23. JUL 2019 • 17:07 FOR ABONNENTER
Passagerforening støtter tunnel-forundersøgelse

MEST LÆSTE BORNHOLM

23. JUL 2019 • 09:04
Håndværker faldt ned fra tag

Mest læste