Team Rynkeby er snublende tæt på Paris

Team Rynkeby er snublende tæt på Paris
Team Rynkeby Bornholm-holdet, da de torsdag nåede Frankrig. Foto: Team Rynkeby Bornholm.
NOTITS | 16. JUL 2022 • 08:24
NOTITS
16. JUL 2022 • 08:24

Team Rynkeby Bornholm kan efterhånden ane Eiffeltårnet, Louvre og Notre-Dame ude i horisonten, efter at de fredag tilbagelagde 7. etape, som også er sidste etape, inden rytterne rammer Paris lørdag.

– Kl. 7.15 var der afgang fra næstsidste stop, inden vi rammer Paris. Alle var vi ømme efter seks dages cykling, men som altid med højt humør, og til tonerne af “Bornholm Bornholm Bornholm...”, skriver Team Rynkeby Bornholm i en mail til Tidende.

7. etape fra Charlville til Saint-Witz bød på 209 kilometer med 1700 højdemeter, men selvom der var mange bakker på ruten, så var det en smuk dag med flotte kornmarker og små hyggelige franske byer.

Ligesom rytterne i Tour de France havde Team Rynkeby-rytterne en varm dag i sadlen, men de blev passet godt på af læge, sygeplejerske og serviceteam.

Klokken 18.00 nåede de målet efter cirka ni timer på jernhesten, og der bliver nu gjort klar til indløbet mod Paris, som sker lørdag.

Ankomsten til Paris livestreames på Team Rynkeby Bornholms hjemmeside, hvor man også kan se fotos og filmklip fra alle holdenes tur mod Paris.