Se videoen: Team Rynkeby Bornholm er ankommet til Paris

Rytterne bliver modtaget med blandt andet danske og bornholmske flag. Video: Team Rynkeby Bornholm
NOTITS | ABONNENT | 17. JUL 2022 • 11:24
NOTITS | ABONNENT
17. JUL 2022 • 11:24

Det bornholmske cykelhold, der i sidste weekend satte kursen mod Paris, er nu ankommet til målet.

Team Rynkeby Bornholm er efter otte dage i sadlen ankommet til målet: Paris. Det oplyser holdets pressekontakt i en mail.

Etapen forløb mere stille end de foregående dage, og der var endda tid til lidt sightseeing på cykel i den franske hovedstand.

– Vi cyklede en kort tur ind til Paris, og brugte derefter nogle timer på at cykle rundt i det smukke og varme Paris. Op ad Champs Elysses, rundt om triumfbuen, Notre Dame, Concorde Pladsen og rundt i de parisiske gader inden vi gjorde stop ved Eiffeltårnet. Det var virkelig stort, oplyser pressekontakten.

Holdet endte i parken Prairie du Cercle Sud, hvor der ventede en varm velkomst.

– Alle Rynkeby-holdene, hele vores serviceteam, og pårørende ventede på os. Vi blev klappet igennem mængder af mennesker - sikke en oplevelse og kulminationen på 8 dages intens cykling. Aftenen afsluttes med fælles middag, hvor vi nød, at vi den seneste uge havde cyklet 1200 km for den gode sag.

Team Rynkeby er et velgørenhedscykelhold, der samler penge ind til Børnecancerfonden og Børnelungefonden. Holdet fra Bornholm tog afsted fra Rønne lørdag den 9. juli.