Viking skal spille mod handelsstuderende
Viking Rønne Håndbolds herrehold i Serie 1 møder CBS Sport lørdag klokken 15.30 i Rønne Idrætshal. Arkivfoto: Jesper Gynther

KAMP-OPTAKT | RØNNE
5. NOV 2021 • 11:14
Jesper Gynther
Journalist

Viking skal spille mod handelsstuderende

I morgen tager Viking Rønne Håndbolds herrehold i Serie 1 imod CBS Sport. Kampen bliver spillet klokken 15.30 i Rønne Idrætshal, og hjemmeholdets træner Lars Trust forventer en svær kamp mod de handelsstuderende fra Copenhagen Business School.

– Sådan en modstander kan være en svær størrelse at forberede sig på, siger han og peger på, at modstanderholdet består af spillere fra stort set hele landet, som studerer i København og bruger lidt tid på håndbold i fritiden.

CBS Sport plejer altid at have minimum fire-fem virkelig dygtige folk, som normalt spiller på et noget højere niveau hjemme, hvor de kommer fra, men fælles for dem er, at det er unge folk, som er svære at slå på konditionen, vurderer Lars Trust.

Vi vil gøre vores bedste for at spille en seværdig kamp

Lars Trust, træner, Viking Rønne Håndbold

– Vi skal være skarpe og tænke os om, så vi ikke bliver løbet over ende. Vi vil gøre vores bedste for at spille en seværdig kamp, lover han.

Satser på nye formationer

Viking Rønne Håndbold vil til opgøret forsøge sig med et lidt anderledes angrebsspil, end holdet normalt har praktiseret.

– Det er et sats, men er vi heldige, kan vi drage fordel af, at vi har gode stregspillere til rådighed. Det bliver en hård kamp for dem, siger Lars Trust, der også pønser på at prøve en ny forsvarsformation af.

– Det er et lidt mere risikabelt forsvar, som vi vil kunne drage fordel af, hvis vi bliver dygtige til det, siger han og fortæller, at der i det hele taget er positive takter på holdet i øjeblikket.

– Vi er i den heldige situation, at der kommer mange spillere til træning, hvilket giver bedre muligheder for at træne sådanne ting. Så det har vi gjort, siger han.Flere nyheder