Viking/Rønne bevarer følingen med topholdene i pulje 3

NOTITS | 8. JAN 2023 • 18:27
Kjeld Lundbæk
Journalist
NOTITS
8. JAN 2023 • 18:27

HÅNDBOLD, Kvalifikationsrækken for mænd: Rudersdal – Viking Rønne 24-29 (14-20)

Viking Rønnes håndboldherrer bevarede følingen med topholdene Amager SK og Hillerød 4, da de vandt søndagens pulje 3-opgør i Kvalifikationsrækken mod bundholdet Rudersdal med 29-24 (20-14).

– Vi var kun ti mand, så vi var lidt pressede på enkelte positioner, men sejren blev kørt hjem på en solid og god holdindsats, fortæller træner Michael Mortensen.

– Især i 1. halvleg passer vi godt på bolden og scorer på næsten alt, hvad vi kommer i nærheden af, bemærker Viking Rønne-træneren.

2. halvleg blev en mere rodet forestilling.

– Spillet kommer pludselig til at bære præg af nogle mærkelige dommerkendelser. Der blev fløjtet for skridt, uanset spillerne brugte to, tre eller fire skridt, og begge hold blev også pebet ud i to minutter i ét væk. Derfor blev det en noget rodet 2. halvleg, konstaterer Michael Mortensen.

Den bornholmske sejr var dog aldrig i fare. Rudersdal fik reduceret til 18-21, men derfra rykkede Viking Rønne til en føring på 26-18, og dermed var kampen i realiteten også lukket.

Med sejren er Viking Rønne noteret for 10 kampe og 13 point, mens Hillerød 4 og Amager SK, begge med kun ni kampe, har henholdsvis 16 og 17 point på de to øverste pladser.

Viking Rønne spiller den næste kamp på hjemmebane, når de på søndag får besøg af KSI 2 i Rønne Idrætshal.