Viking kan selv afgøre mesterskabet i Bornholmsserien

| GRATIS
11. JUN 2021 • 23:43
Af: Kjeld Lundbæk

Viking kan selv afgøre mesterskabet i Bornholmsserien

FODBOLD

Der var ingen hjælp at hente fredag aften på Hasle Stadion, så nu er det op til Viking selv afgøre mesterskabet i Bornholmsserien, når de lørdag eftermiddag møder Midtbornholm på Aakirkeby Stadion. Ét point er nok - så er Viking mestre.

Viking kunne have sikret sig mesterskabet allerede fredag aften, men den var konkurrenterne fra Hasle ikke med på. Et afbudsramt Knudsker-mandskab kunne ikke hamle op med André Kahlenberg og co, og gæsterne fra Rønne Syd var heldige med kun at tabe 1-6.

Allerede efter otte minutters spil bragte André Kahlenberg Hasle i front, og efter 20 minutters spil havde Nikolaj Jensen og Mikkel Pedersen også gjort det til 2-0 og 3-0.

2. halvleg var kun tre minutter gammel, da veteranen Michael Danry reducerede til 1-3, men fem minutter senere var Hasle igen foran med tre mål. André Kahlenberg scorede på straffespark til 4-1.

Blot to minutter senere blev også 5-1, og målscorer var igen André Kahlenberg.

Og som om det ikke var nok, var det også André Kahlenberg, der gjorde det til slutresultatet 6-1, da der var ti minutter tilbage af kampen.

Hasle vadede i chancer. Ikke mindst Jonas Pedersen var i fokus, men lykkedes ikke at få bolden inden for målrammen. Man kunne næsten kun få medlidenhed med den uheldige Hasle-spiller. Det gjorde træner Mathias Jensen også, og da Hasle i dommerens tillægstid fik endnu et straffespark, fik Jonas Pedersen chancen. Og brændtre. En helt igennem lorteaften for den hurtige Hasle-angriber.

    

  Flere nyheder