Ung landsholdsrytter forlænger med bornholmerhold: 'Han er en usleben diamant'
Selvom det var regnvejr, da han kørte, så blev Adam Holm Jørgensen nummer 10 i den afsluttende enkeltstart ved dette års Post Nord Danmark Rundt. Arkivfoto: Jakob Nørmark

NYHED | BORNHOLM
4. NOV 2021 • 18:23
Jesper Gynther
Journalist

Ung landsholdsrytter forlænger med bornholmerhold: 'Han er en usleben diamant'

19-årige Adam Holm Jørgensen er også at finde på BHS-PL Beton Bornholm i 2022-sæsonen. Det danske tempotalent har i år haft en lærerig sæson, som på samme tid har vist, hvilket stjernestøv Adam er gjort af.


Adam Holm Jørgensen har i denne sæson kørt sin første sæson som seniorrytter, og det er ofte en hård proces for mange. Adam har dog angrebet løbene og blev imponerende nummer seks ved de danske mesterskaber i enkeltstart, og nummer 10 på enkeltstarten ved Post Nord Danmark Rundt, selvom han kørte i silende regnvejr på våde veje. Præstationen fik da også landstræner Anders Lund til at udtage Adam til både EM og VM for U23-ryttere.

Adam Holm Jørgensen var desuden en del af det hold, som vandt DM i holdtidskørsel for BHS-PL Beton Bornholm.

Adam udtaler selv om sin kontraktforlængelse.

– Jeg er glad for at fortsætte på holdet. Her får jeg de rette muligheder og gode omgivelser til at udvikle mig som cykelrytter. Og så har vi et godt kammeratskab, siger han og tilføjer:

– Jeg har i sinde at bygge et niveau mere på i næste sæson og glæder mig til at køre nogle store cykelløb, hvor jeg kan jagte store resultater til holdet, mig selv og mine holdkammerater.

'Han er brølstærk'

Sportsdirektør Jesper Kofod Andreasen fortæller om forlængelsen med Adam Holm Jørgensen:

– Det bliver spændende at arbejde videre med Adam i 2022-sæsonen. Han passer godt ind i vores U23-trup og vores enkeltstarts setup. Han er en brølstærk og usleben diamant, som med noget mere rutine og hår på brystet kan gå en meget spændende fremtid i møde, og det glæder vi os til at være en del af også i 2022.

Udover Adam Holm Jørgensen, har BHS-PL Beton Bornholm også offentliggjort aftaler med hurtige Nils Lau Broge, juniorverdensmesteren Gustav Wang, Rasmus Søjberg Pedersen samt U23-danmarksmesteren Frederik Irgens Jensen.Flere nyheder