Ung haslebo vinder DM-medalje

Ung haslebo vinder DM-medalje
Marie Deckert (nummer to fra venstre) ses her stå sammen med sine holdkammerater fra Brøndby BC, som lørdag vandt bronze i pigeligaen. Foto: Irena Deckert
NOTITS | ABONNENT | 22. MAJ 2022 • 12:00
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS | ABONNENT
22. MAJ 2022 • 12:00

Hasleboen Marie Deckert har vundet sin første DM-medalje.

Den 13-årige bordtennisspiller vandt lørdag bronze i pigeligaen, da hun sammen med Brøndby Bordtennis Club slog Greve med 3-2 i holdkampen.

Dermed slog Marie Deckert sin kommende klub, da hun til næste sæson skal spille for Greves hold i drengeligaen - så fremover skal den talentfulde bornholmer, som til daglig spiller for Hasle IF, altså dyste mod drengespillere.

Følger i Nicolines fodspor

Marie Deckert er en af de mest talentfulde bordtennisspillere på Bornholm, og hun var en af de nominerede til Bornholms Tidendes talentpris 2021. Dermed går hun i fodsporene på 23-årige Nicoline Koefoed, som også spillede for Hasle IF som ungdomsspiller og senere kom på landsholdet og senest i år vandt dameligaen sammen Virum-Sorgenfri. 

Nicoline Koefoed kommer i øvrigt til Hasle til sommer, hvor hun skal være cheftræner på Sommer Camp i bordtennis fra den 4. - 6. juli for klubbens ungdomsspillere, heriblandt Marie Deckert. Det bliver samtidig sidste mulighed i et stykke tid for at hilse på Nicoline, da hun efter sommerferien drager til USA, hvor hun skal studere.

Årets vinder af dameligaen, Nicoline Koefoed, skal til sommer træne årets vinder af pigeligaen, Marie Deckert. Begge spillere kommer fra Hasle. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen