Sjællandsk spiller får sit navn på vandrepokalen

Sjællandsk spiller får sit navn på vandrepokalen
De tre rækkevindere: Anne Vitger fra Søllerød, Uffe Fromberg fra Odsherred og René Vedøe fra Furesø. Privatfoto
NYHED | RØ | ABONNENT | 30. JUL 2022 • 15:11
Af:
Allan Juhl
NYHED | RØ | ABONNENT
30. JUL 2022 • 15:11

Spillere fra 29 golfklubber dystede onsdag og fredag imod hinanden på Old og New Course i Rø. Uffe Fromberg fra Odsherred blev topscorer med 72 point ved Bornholm Masters.

Onsdag og fredag i den forgangne uge blev der spillet invitationsturnering i Rø på både Old og New Course. Eksilbornholmeren Morten Kofoed bød for 13. gang velkommen til de 82 deltagere i Bornholm Masters på banerne i Rø. Vejret var fint onsdag, dog meget blæsende, til gengæld var fredagen fantastisk, og spillet forløb gnidningsløst.

Resultaterne blev efter to spillerunder, at A-rækken for herrer blev vundet af Rene Vedøe, Furesø Golfklub med 69 point foran Christoffer Nyholm Kofoed, Nordbornholms Golfklub med 68 point. Nummer tre blev Lennart Jacobsson, Söderslätts Golfklubb også med 68 point.

I B-rækken herrer vandt Uffe Fromberg, Odsherred Golfklub med 72 point. Nummer to blev Thomas Djernes, Furesø Golfklub med 66 point foran Uffe Houmann, Gudhjem Golfklub med 66 point.

Damerækken blev vundet af Anne Vitger, Søllerød Golfklubmed med 68 point foran Birgitte Campion, Furesø Golfklub med samme pointantal. Nummer tre blev Dorit Buhl, Furesø Golfklub med 62 point.

Den samlede vinder, som får sit navn på vandrepokalen, blev Uffe Fromberg Odsherred Golfklub med i alt 72 point, som var højeste pointantal af alle spillere.

Udmærkelser ved Bornholm Masters

Længste drive på New Course gik i A-rækken til Dan Young, Furesø Golfklub. På Old Course var det Alexsander Fehrn-Christensen, Hornbæk Golfklub. I B-rækken slog Conrad Nyholm Kofoed, Nordbornholms Golfklub og Johnny Krupa, Holmsland Klit Golfklub de længste udslag.

I Damerækken var det Christa B. Poulsen, Nexø Golfklub og klubkammeraten VIcky Kuhre, der slog de længste drive.

Tættest pinden på New Course blev Rene Vedøe, Furesø Golfklub.

Tættest pinden på Old Course blev Brian Frederiksen, Hørsholm Golfklub.

Arrangør og primusmotor for Bornholm Masters Morten Kofoed fortæller, at der i år er kommet 20 nye spillere med i turneringen ”overfra”, som aldrig før har været med i de 13 år, turneringen har kørt. Det, synes han, er fantastisk flot.

Der deltog i øvrigt spillere fra 29 golfklubber i årets Masters, og det er godt for øen med den respons, det giver, mener arrangøren.

Igen i år var turneringen præget af mange, især lokale, sponsorgaver. Turneringen er jo lavet for at promovere bornholmske produkter og Bornholm som helhed. Alle vindere fik store kurve med bornholmske produkter, og de, som ikke endte vinderlisten, gik hjem med en stor pose også med bornholmske produkter samt en flaske rosé, sponsoreret af Philipsson Wine. Samtlige vindere fik ud over kurve/poser også vingaver fra Philipsson Wine.

Morten Kofoed sluttede den omfattende præmieoverrækkelse af med at ønske alle en fortsat god sommer og på gensyn næste år, hvor han igen vil afvikle den populære turnering.

 

Alle årets Masters-deltagere med Morten Kofoed i centrum.