Uafgjort var nok, og uafgjort blev det: Viking er mestre
Efter kampen fejrede Viking-spillerne mesterskabet med de mange fans, der denne lørdag gjorde Aakirkeby Stadion til rent Viking-land. Foto: Kjeld Lundbæk

| GRATIS
12. JUN 2021 • 17:36
Af: Kjeld Lundbæk

Uafgjort var nok, og uafgjort blev det: Viking er mestre

Fodbold

Uafgjort var nok, og uafgjort blev det, da Viking lørdag eftermiddag sikrede sig mesterskabet i Bornholmsserien ved at spille 1-1 i udekampen mod Midtbornholm.

- Jeg ved ikke, hvorfor det blev så svært. Vi har trods alt slået dem med 5-1 og 5-2 i de to seneste kampe. Men måske var det noget med nerver. Vi har trods alt mange unge spillere på holdet, som ikke har prøvet at stå i denne situation før, lød det efter kampen fra Viking-anfører Steffen Sørensen.

Personligt har Steffen Sørensen kun gode minder fra Aakirkeby Stadion:

- Det var også her, vi blev mestre for syv år siden. Dengang med Thomas Jørgensen (nuværende NB Bornholm-træner, red.) som træner, minder han Bornholms Tidendes udsendte om, hvis det skulle være gået i glemmebogen.

Efter en ind imellem ganske velspillet, men totalt chancefattig 1. halvleg overtog Viking, med vinden i ryggen, fuldstændig kommandoen i de sidste 45 minutter. Allerede efter tre minutters spil kunne Andy Holm med et høfligt danseskolebuk heade Rønne-mandskabet foran med 1-0.

Trods den næsten totale Viking-dominans blev det heller ikke til de store målchancer i 2. halvleg. Tættest på endnu en Viking-scoring var Andy Holm, da han efter 78 minutters spil headede en frisparksbold fra Mads Holm Jørgensen på overliggeren. Men forinden var der vinket for offside.

Midtbornholm kom til to farlige kontrachancer i 2. halvleg, og på den sidste, et par minutter inde i dommerens tillægstid, fik Filip Vomb Kofoed tilkæmpet sig et straffespark, som anfører Marcus Jørgensen sikkert eksekverede til slutresultatet 1-1. Forinden havde Adrian Koefoed headet bolden på overliggeren.

- Den var god nok - der var straffespark, selv om jeg synes, det var lidt unødvendigt, at vores spiller (Oliver Falandysz, red.) gik i ryggen på Midtbornholm-spilleren i den situation, kommenterede Steffen Sørensen, efter at Viking-spillerne havde fejret mesterskabet med de mange fans, der havde taget turen med fra Rønne.

- Men det er ikke slut endnu. Allerede mandag skal vi i kamp igen mod Hasle, på onsdag skal vi have pokalen efter kampen mod Knudsker, og så har vi pokalfinalen mod NB Bornholm næste søndag. Den vil vi selvfølgelig også gerne vinde, griner Steffen Sørensen.

- Men foreløbig gælder det om også at vinde de to sidste kampe i Bornholmsserien. Vi vil gerne slutte fint af, og går vi ikke på banen for at vinde, så kan vi lige så godt lade være med at stille op. Måske sparer vi nogle spillere mandag aften, men heldigvis har vi en stor trup, så det skulle ikke få den store betydning. Først derefter begynder vi at tænke på pokalfinalen, slutter Viking-anføreren.

 

Kampfakta

Midtbornholm - Viking 1-1

MÅL:

0-1 Andy Holm (48)

1-1 Marcus Jørgensen, straffe (90+2)

GULE KORT:

Ingen

DOMMER:

Knud Kofoed 

 Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Indryk rubrikannonce

Flere nyheder