Spil golf om natten – så bliver en hospitalsklovn glad
Bornholms Golfklub lægger hus til flere velgørenhedsturneringer i juli måned. Arkivfoto: Berit Hvassum

GOLF | BORNHOLM | GRATIS
25. JUN 2021 • 06:15
Jesper Gynther
Journalist

Spil golf om natten – så bliver en hospitalsklovn glad

GOLF

I 10 dage i juli bliver der afviklet flere forskellige golfevents på Bornholm, som alle har til formål at samle penge ind til Danske Hospitalsklovne, som støtter indlagte børn og deres familier.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra velgørenhedsorganisationen Charity Golf Bornholm, der står bag arrangementerne.

– Vi har valgt at støtte hospitalsklovne, da vi finder deres arbejde rigtig vigtigt for børnene og deres familier. Deres evne til at skabe smil og godt humør er ekstremt vigtigt i en for alle svær tid på hospitalet, fortæller Jesper Pihl fra Charity Golf Bornholm.

Golf med LED-lys

Et af de mange events er en natgolfturnering, som bliver afviklet sent om aftenen onsdag den 7. juli hos Bornholms Golfklub.


OPDATERING 29. juli klokken 16.01:

Natgolfarrangement er flyttet til dagen før.

– Da Danmark gør det helt fantastisk til EM og forhåbentlig tæsker tjekkerne på lørdag, så har vi ændret natgolf til tirsdag den 6. juli. Danmark ville nemlig skulle spille semifinale om onsdagen, og det skal vi jo se!, skriver Jesper Pihl fra Charity Golf Bornholm i en pressemeddelelse.

Det er en åben turnering, som man kan tilmelde sig, så længe der er ledige pladser.

Da turneringen bliver afviklet omkring midnat, vil der blive spillet med bolde, der indeholder LED-lys, og banen vil være mere eller mindre oplyst af LED-sticks, som er placeret, så det ligner en landingsbane. Alle spillere vil desuden have halskæder på med LED-lys i, så man kan se hinanden.

– Det er ret svært at spille, når det er mørkt, så det bliver helt sikkert en sjov og anderledes udfordring for spillerne, fortæller Jesper Pihl.

24 timer i træk

Fredag og lørdag den 9. og 10. juli bliver der afviklet en 24 timers golfturnering i Bornholms Golfklub, som er en invitationsturnering med seks deltagere, som spiller i to hold uafhængigt af hinanden. Hvis man har lyst, kan man i løbet af døgnet komme forbi golfklubben og kigge på spillernes præstationer og eventuelt støtte det gode formål med en donation.

De seks spillere er: Jesper Pihl (ejer af Golfkompagniet og stifter af Charity Golf Bornholm), Mads Holst (udstyrsspecialist hos Mizuno Golf Danmark) samt Mette Mikkelsen (formand i Bornholms Golfklub) og Camilla Madsen, som begge spiller på øens elitehold, og Simon og Søren Arvidsen, der er henholdsvis restauratør og træner i Bornholms Golfklub.

– Det bliver en helt speciel udfordring og selvfølgelig rigtig sjovt. Om natten vil vi skifte til samme setup som natgolf om onsdagen, og når det så bliver lyst igen, skifter vi tilbage til normalt golfudstyr, fortæller Jesper Pihl.

Dyst mod en professionel

Der er flere andre events, som også bliver afviklet af Charity Golf Bornholm, blandt andet Turnering hos Bornholms Golfklub powered by Mizuno Golf Danmark, der afvikles den 3. juli, og som er en åben turnering, som man kan tilmelde sig.

Her vil Anders Bircow holde en peptalk som start på dagen, og den kendte komiker fra Linje 3 vil også deltage i turneringen sammen med i øvrigt Joakim Tranberg (bornholmsk sanger og skuespiller) og Martin Ørnskov (tidligere superligaspiller). Derudover vil den profesionelle golfspiller Oliver Percy, der til daglig spiller i Nordic League, spille mod alle deltagerne på hul 9.

– Så der venter deltagerne en ekstra sjov udfordring på det hul, fortæller Jesper Pihl.


Charity Golf Bornholm

På velgørenhedsorganisationens hjemmeside kan man læse følgende:

"Det hele starter i 2021. Vi vil gerne lave noget som golferne på Bornholm muligvis ikke har set eller prøvet før. Samtidigt vil vi gerne samle penge ind til velgørende formål. I 2021 er det Danske Hospitalsklovne, der modtager vores donation. Pengene skal være med til at gøre deres i forvejen fantastiske arbejde lidt nemmere og sjovere på Bornholm. Det hele bliver i samarbejde med vores partnere og kan forhåbentlig være med til at samle en masse penge ind. Vi håber at se jer til vores arrangementer og også til at modtage jeres støtte. Tusind tak på forhånd. Team Charity Golf Bornholm."

Af hjemmesiden fremgår det desuden, at Charity Golf Bornholm har adresse på Køgevej 209, 2635 Ishøj.Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Flere nyheder