Specialist forlænger med bornholmsk hold

Specialist forlænger med bornholmsk hold
NYHED | BORNHOLM | ABONNENT | 16. NOV 2021 • 10:04
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED | BORNHOLM | ABONNENT
16. NOV 2021 • 10:04

BHS-PL Beton Bornholm har sikret sig enkeltstartsspecialisten Martin Toft Madsen i endnu en sæson. Det bliver hans 11. på holdet.


Cykelholdet BHS-PL Beton Bornholm forlænger kontrakten med 36-årige Martin Toft Madsen, som holdet beskriver som en af de bedste enkeltstartsryttere i verden. Det beviste han senest, da han slog en række verdensstjerner ved verdens højst rangerede enkeltstående enkelstartsløb, Chrono des Nations, hvor han blev nummer 2 kun overgået af europamesteren Stefan Küng.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

– Vi er meget glade for, at Toft stadig er klar på at cykle på allerøverste niveau, og at det er hos vores hold, siger sportsdirektør Christian Juul Andreasen i pressemeddelelsen.

Vil motivere kolleger

Martin Toft Madsen har været på det bornholmske cykelhold siden efteråret 2011 og skal i 2022 køre sin 11. sæson hos bornholmerne.

– Jeg tror stadig, der er masser at vinderchancer i ham, det har han vist i år. Han var ikke langt fra Kasper Asgreen i år til DM, og resultatet ved Chrono des Nations taler for sig selv. Derudover blev det til to A-sejre samt guld til DM i holdløb i år. Han er en meget vigtig rytter for os både resultatmæssigt, og erfaringsmæssigt, fortæller Christian Juul Andreasen.

Martin Toft Madsen er også glad for kontraktforlængelsen, da han er godt tilpas på holdet.

Han håber, at han selv kan præstere i 2022, og at han kan hjælpe og motivere de andre ryttere på holdet.

– Jeg synes igen, vi har en stærk trup, så jeg føler mig overbevist om, at det nok skal blive et godt år for både holdet og mig selv. Mine primære mål vil nok igen være DM i enkeltstart og holdløb samt forhåbentligt nogle UCI-enkeltstarter, siger Martin Toft Madsen i pressemeddelelsen.