Snør danseskoene: Professionel danser laver event på Bornholm
Peter Friis glæder sig til at vise bornholmerne, hvordan man svinger med hofterne. Pressefoto

NYHED | NYLARS
11. NOV 2021 • 05:30
Jesper Gynther
Journalist

Snør danseskoene: Professionel danser laver event på Bornholm

Danser og koreograf Peter Friis lægger snart vejen forbi Nyvest centret. Han inviterer derfor alle bornholmere, der elsker musik, dans og fest med ud på dansegulvet, og han lover, at det bliver årets sjoveste danse-event.

Kan dine fødder ikke stå stille, når du hører god musik? Er du vild med at danse? Eller har du bare lyst til at prøve? Så skal du sætte kryds i kalenderen den 20. november, hvor DGI Bornholm i samarbejde med Peter Friis inviterer til et brag af en danse-event for alle med hang til god musik, bevægelse og sjove oplevelser sammen med andre.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Arrangementet løber af stablen i Nyvest centret, hvor den professionelle danser og koreograf, Peter Friis, sætter gang i dansegulvet med musik fra forskellige tider og genrer – fra old school jazz, funk og latin, til disco, musical og swing. Udover at introducere de danseglade deltagere til alverdens stilarter, så vil han også vise den nye dans til landsstævnet 2022, som han har udviklet.

'Vi trænger til dans og livsglæde'

Peter Friis har mange års erfaring med danseundervisning fra både ind- og udland og har været koreograf på blandt andet musicalen Kærlighed ved første hik, Crazy Christmas Cabaret, Den eneste ene og Midt om Natten. Nu glæder han sig til at dele sin danseglæde med et fyldt bornholmsk dansegulv og lære fra sig.

– Ovenpå mere end et år med alt for lidt fest og fællesskab, trænger vi i den grad til musik, dans, livsglæde. Vi skal have det sjovt, grine og finde positiv energi sammen, og jeg glæder mig så meget til at sætte gang i dansegulvet sammen med en masse glade mennesker

Peter Friis, professionel danser

– Ovenpå mere end et år med alt for lidt fest og fællesskab, trænger vi i den grad til musik, dans, livsglæde. Vi skal have det sjovt, grine og finde positiv energi sammen, og jeg glæder mig så meget til at sætte gang i dansegulvet sammen med en masse glade mennesker, siger Peter Friis.

Hos DGI Bornholm glæder man sig også over igen at kunne afvikle events med masser af deltagere – og alle er mere end velkomne på dansegulvet.

– Alle kan være med, og det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage - andet end lyst til at bevæge sig til musik sammen med andre. Rytme i kroppen eller ej, så garanterer vi at det bliver sjovt!, understreger Iris Viborg Kofod fra DGI Bornholm.Flere nyheder