Seniorholdene taber igen på udebane

Seniorholdene taber igen på udebane
Både Vikings damer og herrer tabte lørdag deres tredje kamp i streg. Arkivfoto: Jesper Gynther
NOTITS | 3. DEC 2022 • 15:37
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
3. DEC 2022 • 15:37

Det går ikke super godt for de bornholmske seniorhold i håndbold. Lørdag var både Vikings herre- og damehold i aktion, og endnu en gang blev det til nederlag.

Dameholdet mødte HHF 2 på udebane, og træner Tonni Mogensen havde på forhånd gjort det klart, at kampen var meget vigtig.

– HHF ligger sidst i rækken og netop derfor har vi troen på at kunne tage en sejr med hjem. Troen og moralen er i top - og vi tager afsted med fuldt hold, som er 100 procent klar til at give dem kamp til stregen, fortalte han inden kampstart.

De bornholmske damer kæmpede godt med, men desværre måtte de se sig slået 29-27, hvilket var det tredje nederlag i træk. Nederlagene betyder, at Vikings damer nu er placeret på næstsidstepladsen i Kvalifikationsrækken med blot fire point efter otte kampe.

Benhårdt arbejde gav ikke pote

Vikings herrehold var i endnu større problemer end damerne. Lørdag skulle herrerne til Helsingør og forsøge at få revanche for sidste weekends skuffende nederlag til bundholdet KSI i Kvalifikationsrækken.

– Der er i ugens løb blevet arbejdet benhårdt for, at vi til lørdagens kamp skal tilbage til det spil, som vi i starten af sæsonen viste kunne skaffe point på kontoen, fortalte træner Michael Mortensen inden kampen.

– Jeg ser en helt anden moral og gejst hos alle spillere, som er klar til vise, at vi sagtens kan være med i toppen af rækken. Vi glæder os til kampen og har troen på, at vi nok skal komme hjem med to point, lød det fortrøstningsfuldt.

Desværre gik det ikke som håbet, for Helsingørs tredjehold vandt 33-27, og dermed har de bornholmske herrer nu også tabt sine seneste tre kampe. Viking ligger dog fortsat godt til i rækken på en fjerdeplads med 10 point efter otte kampe.

Vikings herrer spiller næste gang i Bornholms Idræts- og Kulturcenter i Allinge på lørdag klokken 11.45 mod Amager SK, mens damerne spiller samme sted dagen efter klokken 11.45 mod HK 73 - Frederikssund.

Efter en flyvende start på sæsonen er de zebrastribede herrer kommet ned på jorden igen. Arkivfoto: Jesper Gynther