Samvær var i højsædet til mindeturnering – fuldstændig i tråd med Prebens ønske
Her ses alle vinderne sammen med Prebens datter Pia og sønnen Jan. Privatfoto bragt med tilladelse

GOLF | ROBBEDALE | GRATIS
23. JUN 2021 • 12:53
Jesper Gynther
Journalist

Samvær var i højsædet til mindeturnering – fuldstændig i tråd med Prebens ønske

I søndags – i et meget varmt og solrigt vejr – deltog 70 spillere i Preben Hansens Mindeturnering i Bornholms Golf Klub.

Golfen var i flere år et stort aktiv for Preben både som spiller og frivillig, og han havde et stort ønske om at sponsorere en lidt anderledes turnering. Desværre blev Preben ramt af alvorlig sygdom, og desværre nåede han ikke at få sit ønske opfyldt. Men familien valgte at donere et beløb for at kunne opfylde hans ønske om at sponsere en turnering.

Prebens datter og søn var til stede ved turneringen og overrakte præmierne til alle vinderne. Turneringen blev afviklet på en måde, hvor hygge og samvær var i højsædet. Fuldstændig i tråd med Prebens ønske.

Turneringen blev afviklet som en Hallington singleturnering, hvor der spilles uden handicap. Hver enkelt spiller får tildelt samme antal slag på hvert hul, som er to gange hullets par, og antal brugte slag trækkes fra. Spilleresultatet bliver det opnåede antal point for alle huller tillagt spillerens tildelte slag. 

Turneringen blev af afviklet i to rækker, og vinderne blev:

A-rækken:

1. Finn Olsen med 73 point

2. Jan Tandrup med 72 point

3. Tom Poulsen med 69 point

4. Michael Sorth med 69 point

5. Birgit Munk med 69 point

B-rækken:

1. Jens-Erik Pedersen med 75 point

2. Ove Markussen med 73 point

3. Finn Thomsen med 70 point

4. Lis Poulsen med 69 point

5. Jes Christensen med 69 point

Nærmest hul på hul 9 blev Mogens Christoffersen med 2,59 meter og Ann Svendsen med 6,12 meter, og på hul 12 blev det Brian Madsen med 1,94 meter og Maja Juul med 2,67 meter.

– Tusind tak til alle deltagere for at gøre mindeturneringen til en helt særlig golfoplevelse, skriver turneringsudvalget i en pressemeddelelse.Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Flere nyheder