Så skete det endelig: Atlet vinder en helt speciel guldnål
Bagerst fra venstre ses Jacob Hermansen, Jacob Cort, Jørgen-Ole Trasborg, Jimi Jensen, Rasmus Hansen, Emil Juul Jensen og Anne juul Jensen. Nederst fra venstre ses Marie Trolle, Clara Andersen, Maise Tholstrup, Wilhelm Lundberg og Alfred Lundberg. Privatfoto

ATLETIK | RØNNE
5. OKT 2021 • 14:40
Jesper Gynther
Journalist

Så skete det endelig: Atlet vinder en helt speciel guldnål

Emil Juul Jensen fra Viking Atletik leverede så flotte resultater i sæsonens sidste udendørs nålestævne, at han gjorde sig fortjent til en speciel pris.


DGI Bornholms Atletikudvalg har mandag eftermiddag holdt det sidste udendørsstævne i atletik for børn, unge, seniorer og veteraner i 2021. Der var 23 tilmeldt, men grundet afbud kom deltagerantallet ned på 17.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Vejret var med lidt støvregn, men det slog ikke deltagerne ud. De skulle deltage i en trekamp, der bestod af ét løb, ét spring og ét kast, og da trekampen var slut, blev resultaterne pointberegnet, og så kunne man via en skala over atletiknåle se, om deltageren skulle have en nål enten i bronze, sølv eller guld. Det var der mange, der gjorde sig fortjent til.

Personlig rekord

Af de gode resultater stod Marie Trolle for. I sit sidste længdespring spang hun ud på 3,43 meter, og Asbjørn Larsen sprang også et godt længdespring og kom ud på 4,14 meter, ligesom Jacob Cort var i hopla og satte ny personlig rekord med et spring på 5,30 meter.

Anne Juul Jensen er en fantastisk god discoskaster, og hun kom ud på 45,34 meter. Hendes bror er også en habil kaster, og i discos kastede han 41,83 meter.

I løb har Viking Atletik også gode atleter. Det så man ved stævnet, da Jacob Cort løb 400 meter på 0,57,5. I 800 meter løb kom der også et godt resultat, da Rasmus Hansen løb i tiden 2,09,4.

Speciel guldnål

Der blev udleveret otte bronzenåle, én sølvnål, fire guldnåle. Og så skete det endelig, at der var en deltager, der havde så fine resultater, at han skulle have en helt speciel nål: En DGI Bornholm-nål i guld. Det får den deltager, der har et pointtal 200 point over guldkravet.

– Meget, meget flot, og den dygtige atlet, der skulle have den, var Emil Juul Jensen fra Viking Atletik. Stort tillykke til Emil og også tillykke til alle deltagere med deres nåle, fortæller Helene Svendsen, formand for DGI Bornholms Atletikudvalg.

Der er også noget til de yngste, hvis de ikke rammer nålekravet. Det er en badges, og det skulle Alfred Lundberg have.

I november måned begynder indendørssæsonen med atletik i Søndermarkshallen, og det første stævne er søndag den 7. november.Flere nyheder