O'Malley spærrer gågaden af, så folk kan se EM-semifinale på storskærm
– De sidste to kampe er folk kommet flere timer før kampstart. Derfor spærer vi gaden og gør plads til folk fra klokken 17, siger Preben Andersen, forpagter af O'Malley i Rønne. Foto: Jacob Jepsen

FODBOLD | RØNNE | GRATIS
7. JUL 2021 • 13:50
Sofie Møller
Journalist

O'Malley spærrer gågaden af, så folk kan se EM-semifinale på storskærm

Når man bevæger sig rundt på gaderne i Bornholms byer, kan man ikke komme udenom de rød-hvide farver, der pryder på barer og i folks påklædning.

I aften klokken 21 spilles den store semifinale i EM, og overalt på øen kan man mærke, at aftenens kamp lurer i folks bevidsthed. Og for mange lurer den ikke bare, men fylder hele bevidstheden.

Det gør den blandt andet på den irske pub O'Malley i Rønne, hvor man så småt er ved at gøre klar til det store indryk af fodboldfans, der kommer og hepper på Danmark.

– Telefonen har kimet ned hele dagen med folk, der ringer og spørger, om vi viser kampen, siger Preben Andersen, forpagter på O'Malley.

Og det kan de roligt regne med, meddeler han, og peger mod en 70 tommer storskærm, som bliver sat op ude på gågaden foran pubben klokken 16.00 i eftermiddag.

Tilladelse fra politiet

Siden starten af EM har O'Malley vist samtlige kampe, og i takt med Danmarks succes, har Preben Andersen mærket et øget tryk på pubben. Derfor har de nu valgt at gøre lidt ekstra ud af semifinalen.

– Vi har fået tilladelse fra politiet til at spære gaden af fra klokken 17 og gøre plads til 160 gæster udenfor. Vi har selvfølgelig også stadig plads indenfor, men med det fremmøde, der har været til de to sidste kampe, får vi brug for at udvide, siger Preben Andersen, der selv tror på en dansk sejr.

Udover storskærm disker O'Malley også op med fadøl og pølser, der vil blive placeret udenfor, så gæsterne har rig mulighed for at få sig en lille stadionplatte og komme i den helt rigtige stemning.

Når Danmark går videre, som Preben Andersen spår det, vil O'Malley stå med samme setup og storskærm på gaden til finalen på søndag. Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Flere nyheder