Nyvest genåbner gymnastikken

Nyvest genåbner gymnastikken
Snart bliver der igen dyrket gymnastik i Nyvest Centret. Arkivfoto: Berit Hvassum
| 3. JUN 2021 • 10:46
Jesper Gynther
Journalist

3. JUN 2021 • 10:46

GYMNASTIK

Så er der langt om længe mulighed for at mødes til åbent spring/rytme i Nyvest Centret, hvor redskaber og måtter har stået og samlet støv i alt for lang tid.

Fredag den 4. juni og igen den 18. juni inviterer Nyvest nemlig til gymnastik og socialt samvær, hvilket foreningen har savnet i lang tid grundet den lange nedlukning af indendørsidrætten i vinters.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

– Nu har vi to år i træk måttet aflyse gymnastikopvisninger, som vi alle ser hen imod, og som giver energi og ideer til at gøre det endnu bedre næste sæson. Vi har virkelig savnet samværet, men nu kan vi endelig mødes, have det sjovt og inspirere hinanden til at skulle i gang igen til efteråret, siger formand Jesper Lund Koefoed

Der bliver tre hold hver fredag, delt efter klassetrin, så aldersgrupper ikke blandes for meget. Der skulle dog være plads til alle, oplyser Nyvest.

– Selvom vi nu må være samlet 50 til idræt indendørs, skal vi stadig passe på hinanden og bedst mulig sikre, at vi ikke er med til at sprede noget smitte, hvis der uheldigvis skulle være en rask smittebærer, fortæller formanden.

Derfor opfordres alle over 12 år til at lade sig teste på forhånd, selvom det ikke er et egentlig krav, når der dyrkes idræt. Der kræves tilmelding på forhånd via hjemmesiden, så antallet kendes og man ved, hvem der har været til stede. Ligeledes skal mundbind anvendes af alle over 12 år, så længe man ikke er aktiv i selve hallen.