NB er stadig med i spillet om slutspilsplads

NB er stadig med i spillet om slutspilsplads
NB og FB spillede i dag sæsonens vigtigste kamp på Nexø Stadion.
| 24. APR 2021 • 16:33
Af:
Jesper Gynther (tekst
foto)

24. APR 2021 • 16:33

Det blev til pointdeling, da NB Bornholm og FB mødte hinanden lørdag eftermiddag på Nexø Stadion. Kampen endte 1-1.

FB kom foran allerede efter ni minutter, da Paolo Basso Månsson sendte et skud af sted lidt uden for feltet i en situation, hvor NB's forsvar var en tand for passive.

Først efter 79 minutter formåede NB at få udlignet. Det skete på hovedstød af anfører Kacper Stukonis efter et langt indkast af Sebastian Finsen. I overtiden var der flere muligheder for begge hold til at tage alle tre point, men ind ville bolden ikke, og dermed gik begge mandskaber fra opgøret med et enkelt point hver. 

Det var umiddelbart et resultat, som ingen af holdene kunne bruge til noget, for før runden lå begge hold lige akkurat udenfor top-6 i tabellen, som giver adgang til oprykningsslutspillet til Danmarksserien, som spilles efter næste weekends kamp.

Heldigvis for NB og FB tabte rækkens sjetteplads, Kastrup BK, i dag til BK Skjold, og det betyder, at alle tre hold – NB, FB og Kastrup BK – nu har 19 point efter 27 kampe, og dermed har de alle en mulighed for at snuppe sjettepladsen i næste weekend.

Her spiller NB mod eksilbornholmerne fra PI Fodbold i Valby Idrætspark lørdag den 1. maj klokken 14.00, mens FB skal på besøg i HB og Kastrup skal til Dragør.

Det bliver dermed en nervepirrende afslutning på grundspillet i Københavnsserien, hvor NB enten kan kvalificere sig til oprykningsspillet eller nøjes med at spille om at undgå nedrykning.