NB Bornholm skuffer mod bundhold trods tidligt føringsmål

Cheftræner Thomas Jørgensen og resten af NB Bornholms mandskab måtte gå tomhændet fra dagens kamp mod Bispebjerg. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
NOTITS | ABONNENT | 21. MAJ 2022 • 17:50
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS | ABONNENT
21. MAJ 2022 • 17:50

Bornholms bedst rangerede fodboldhold, NB Bornholm, spillede lørdag på udebane i Lersøparken mod bundholdet Bispebjerg i Københavnsserien. Her blev det overraskende til et klart nederlag til nexøboerne på hele 4-1.

Det var ellers NB Bornholm, som kom bedst fra start, da Nikolaj Madsen efter 23 minutter scorede kampens første mål. Men da dommeren fløjtede til pause, så var stillingen pludselig 2-1 til Bispebjerg.

I 2. halvleg kæmpede NB Bornholm for at få udlignet, men efter 74 minutter kom Bispebjerg foran 3-1, og så var kampen reelt afgjort. I overtiden fik Bispebjerg sat det sidste søm i kisten og lukkede kampen med scoringen til 4-1.

Nederlaget betyder, at NB Bornholm ryger ned på 7. pladsen i Københavnsserien med 27 point, mens Bispebjerg rykker op på 10. pladsen med 22 point og har nu seks point ned til nedrykningspladserne. Der er i alt 13 hold i Københavnsserien, og de to lavest placerede hold rykker ud.

NB Bornholms næste kamp spilles Kristi himmelfartsdag den 26. maj klokken 13 på Nexø Stadion mod BK Skjold, der har 49 point og ligger på rækkens 1. plads.