BADMINTON | BRØNDBY | 23. JUN 2021 • 07:04
Journalist
BADMINTON | BRØNDBY
23. JUN 2021 • 07:04
Af:

Værløse og Skovshoved mødes i onsdagens finale ved Final 4-stævnet i den danske badmintonliga, hvor DM-guldet skal placeres.

De to klubber vandt tirsdag deres respektive semifinaler i Brøndby Hallen over Vendsyssel og Team Skælskør-Slagelse.

Vendsyssel, der vandt grundspillet, var ellers favorit til opgøret mod Værløse, men blev sat godt og grundig på plads.

Efter seks ud af ni kampe var stillingen 5-1 til Værløse, der dermed kunne sige tak for kampen.

– Det er jo fuldstændig vildt. I forhold til sidste år har vi haft en hel anden optakt til semifinalen i år og haft en rigtig, rigtig god forberedelse. Jeg synes, vi lykkes i dag, men jeg synes også, at de ikke lykkes, siger Værløse-træner Tanja Berg til Badminton Danmark.

Kun Victor Svendsen i Vendsyssels anden herresingle gav nordjyderne en sejr i semifinalen.

Værløse vandt dermed begge kampe i mixed double, anden damesingle og første herresingle.

I første herresingle slog Rasmus Messerschmidt den spillende træner Jan Ø. Jørgensen for Vendsyssel.

I den sene semifinale testede Viktor Axelsen OL-formen for den forsvarende mester, Skovshoved, der mødte Team Skælskør-Slagelse.

Danmarks bedste herresingle vandt sin kamp mod hollandske Mark Caljouw i to sæt og bragte Skovshoved i front med 4-1.

Og med en efterfølgende sejr i damedoublen blev Skovshoved klar til endnu en finale i badmintonligaen efter sejr på 5-1 over Skælskør-Slagelse.

Også OL-spillerne Kim Astrup (herredouble) og Mathias Christiansen (mixed double) var på banen i semifinalerne for henholdsvis Skælskør-Slagelse og Vendsyssel.

Final 4-finalen spilles onsdag klokken 19. Tidligere på dagen spilles bronzekampen.