Carl-Johan Pickel

16. MAJ 2021 • 14:15

FODBOLD

Med en ciffermæssig stor sejr over Midtbornholm overtog Knudsker andenpladsen i slutspillet i Bornholmsserien fra netop midtbornholmerne.

4-1 lyder af meget, men faktisk var opgøret langt mere jævnbyrdigt, end cifrene antyder. Især i 1. halvleg havde hjemmeholdet bolden klart mest, men i mangel af et par målfarlige spillere i front blev det ikke til mere end en enkelt chance før pausen – og den kom i overtiden.

Knudsker holdt indtil da hjemmeholdet fra chancer via en flot og stærkt spillede bageste kæde med Oliver Nielsen, Thomas Schärer og Ronni Hansen.

I den anden ende havde Knudsker kampens bedste spiller i Jonas Haagensen, der med sin hurtighed gang på gang satte Midbornholms forsvar på svære prøver.

Det var da også Haagensen, der stod bag kampens første scoring. Flot spurtede han frem på venstrekanten, sendte bolden præcist ind til Casper Skov, der kunne heade den i mål til 1-0. Det var første gang, Knudsker var i nærheden af modstandernes mål. Casper Skov burde også have gjort det til 2-0 i det 22 minut, da han fik serveret bolden fra den modsatte fløj, Frederik Olsen, men denne gang ramte Skov bolden helt skævt.

Herefter pressede Midtbornholm på uden at skabe chancer før i det 40. minut, hvor Kasper Rasmussen skød forbi mål.

Kort efter var Casper Skov og Jonas Haagensen på spil igen. I det 41. minut fik Haagensen bolden på egen banehalvdel i venstre side, brugte Skov som bande, og spurtede sig helt fri for at slutte med at sende bolden blødt op i den nærmeste trekant. Elegant og 2-0 til Knudsker.

Nyt Midtbornholm-håb

I overtiden fik Midtbornholm nyt håb, da Kasper Rasmussen fik headet bolden i mål i to forsøg. Første forsøg reddede keeper Nikolai Haagensen flot, men i andet forsøg var han prisgivet, og 1-2 ved pausen.

Følte Midtbornholm, at de nu var med igen med den sene scoring, så varede glæden ikke længe hos hjemmeholdet. Seks minutter efter pausen tog Keven Hvidtfeldt meget optimistisk chancen midt på hjemmeholdets banehalvdel, og til stor overraskelse for de fleste røg bolden i mål til 3-1. Keeper Jacob Pedersen så ikke helt sagesløs ud i den situation.

Nu blev der givet mere los fra begge hold, og det betød, at 2. halvleg gav flere måltilbud end første. Der var tilbud i begge ender, men kun en enkelt gang blev der nettet, og igen var det til Knudsker. Et hjørnespark blev lagt helt modsat i feltet, hvor lange Thomas Schärer gik til vejrs. Han headede bolden til modsatte side af feltet, hvor Keven Hvidtfeldt med hovedet kunne score sit andet mål til 4-1.

Slutfasen var præget af en del gule kort, fire ialt. De to tilfaldt Knudskers Lucas Pacificio, som dermed også blev præsenteret for det røde kort af dommer Peter Bech Jensen.