Jesper Møller lukrerede på storfavorits afbud

Et vandhul gjorde ruten ekstra udfordrende, men det klarede vinderen Jesper Møller uden de større problemer. Fotos: Jesper Gynther
NOTITS | RØNNE | 29. JAN 2023 • 16:40
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS | RØNNE
29. JAN 2023 • 16:40

Vinderen af de to første afdelinger af den lokale mountainbike cup havde meldt afbud til søndagens løb. Det udnyttede Jesper Møller til selv at tage sejren.

Da Bornholms Cycle Club afviklede tredje afdeling af Fri BikeShop Søndergade 7’ MTB cup i Nordskoven, stod 23 deltagere klar til at give den gas på den 2,2 kilometer lange rute, som var tilrettelagt af Mikkel Toudal.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Storfavorit Asger Andersen var ikke til start denne søndag, da hans søn skulle til fodboldstævne, så i Asgers fraværd var det Jesper Møller, Claus Steenberg og Mikkel Toudal, der satte tempoet.

De tre konkurrenter blev i front igennem hele løbet, og efter syv omgange var det Jesper Møller, der kørte først over målstregen 45 sekunder foran Claus Steenberg.

Mikkel Toudal blev en sikker vinder af motionsklassen med tiden 52.35 for seks omgange. Nummer to blev Jens Kr. Lauritsen i tiden 53.25, og Karsten Mogensen blev nummer tre.

Ungdomspigerytter Mathea Jørgensen kørte lige op med de mandlige motionsister, da hun kun brugte 11 sekunder mere om de seks omgange end Jens Kr. Lauritsen.

Damemotion blev vundet af Annelise Eriksen, der kørte fire omgange i tiden 47.00 minutter, og Fie Rønne Nielsen kom på andenpladsen.

Emil Juul Jensen der kun er 14 år, fulgte også godt med i motionsklassen. Han kørte seks omgange i tiden 54,56 minutter, og han vandt U15-drengeklassen. Lærke Bøg Jensen og Valdemar Madsen vandt henholdsvis U13-pigeklassen og U13-drengeklassen.

Hos de helt unge, nemlig U9-drenge, var der fart over feltet. De kørte på en 1,2 kilometer rundstrækning, og her var Bastian Müller hurtigst efter fire omgang i tiden 31.06. Lillebror Hjalte snuppede andenpladsen med tiden 33.20, og Daniel Bondrof blev nummer tre i tiden 35.45 minutter.

Fjerde afdeling bliver kørt søndag den 26. februar i og omkring Onsbæk Blokhus.

Mathea Jørgensen kan nu køre lige op med de mandlige motionister.