Ingen oprykning til Bornholms dygtigste golfkvinder
De bornholmske golfkvinder må tilbage på træningsbanen og øve sig lidt mere. Arkivfoto: Jacob Jepsen

GOLF | MØN | GRATIS
12. SEP 2021 • 17:54
Af: Allan Juhl

Ingen oprykning til Bornholms dygtigste golfkvinder

Team GolfBornholm må tage endnu en sæson i kvalifikationsrækken og så forsøge igen til næste år at rykke op i 2. division Øst

 

Søndag spillede Team GolfBornholms damer oprykningskamp mod fem andre puljevindere på Møn Golfcenters fine bane. Der skulle spilles om to pladser i 2. division Øst, og der blev spillet fra back-tee. Køge og Helsingør havde spillere med det laveste handicap og hurtigt lagde de sig i spidsen i den noget svære spilform, slagspil.

Camilla Marie Madsen fra Team GolfBornholm spillede 1. single og gik rundt i 81 slag, hvilket var femtebedste runde på dagen, men de to øvrige singler, Mette Munch Mikkelsen med 95 slag og Liza Flygenring med 98 slag, kunne ikke matche den gode score, og så gik oprykningen til Køge og Helsingør, da deres næstbedste spillere var lidt bedre på dagen.

Også i foursome var de to hold, der vandt retten til at spille i 2. division næste år, markant bedre end de øvrige hold. Deres foursome gik i 80'erne, mens de øvrige gik runder i 90'erne.

Begge oprykkerholdenes samlede score blev på 247 slag, mens Team GolfBornholm sluttede på femtepladsen med 270 slag, otte slag fra tredjepladsen og kun to slag fra fjerdefjerdepladsen.

Den står dermed på kvalifikationsrækken igen til næste sæson for de bornholmske damer.Flere nyheder