Ingen Grand Prix løb i 2022
Her ses deltagere i et grand prix-løb i Rø Plantage tilbage i 2019.

NYHED | BORNHOLM
12. NOV 2021 • 14:07
Jesper Gynther
Journalist

Ingen Grand Prix løb i 2022

Grand Prix løb serien sættes på pause - flere løb vil dog blive gennemført. Det oplyser Viking Atletik.

De Bornholmske Atletikklubber har på et møde torsdag besluttet, at Grand Prix turneringen sættes på pause. Selvom en stor del af løbene vil blive gennemført i 2022, så bliver det altså ikke som Grand Prix-serie.

Dels er der alt for meget usikkerhed omkring corona, og dels er der løb, der i kølvandet på snart to års nedlukning, ikke umiddelbart kommer i gang igen.

Det var kun Nytårsløbet der nåede at blive afviklet som Grand Prix løb i 2020, og siden da har serien ligget helt stille.

– Vi venter og ser, hvad der sker og vurderer situationen igen til 2023-sæsonen. Måske genopstår den i samme form eller i en anderledes udgave, eventuelt med færre løb, oplyser Viking Atletik på sin hjemmeside.

Klubberne besluttede også, at de løbere, der var tilmeldt til 2020-serien, ikke overføres yderligere.

– Det beklager vi meget, men så er der afklaring om det. Pengene, der er indbetalt, er sendt videre ud til de enkelte arrangører, og det vil være et kæmpemæssigt administrativt arbejde at skulle tilbageføre. Derfor håber vi, at alle har forståelse for, at beløbet er en donation til foreningerne, der jo har haft det hårdt i både 2020 og 2021 med stort set ingen indtægt. Ellers må man lige kontakte foreningen. Men på forhånd tak, fortæller Viking Atletik.

Disse løb afvikles i 2022

De løb, der er planlagt til at blive afviklet i 2022 - og som tidligere indgik i Grand Prix-serien - er følgende:

Nyvestløbet, Nyvest

Onsbækløbet, Nyvest

Softiceløbet, Viking Atletik

Fredensborgløbet, Viking Atletik

Borgedalsløbet, ØB

Stavehølløbet, ØB

Øvrige løb er der usikkerhed omkring, eller de vil ikke blive afviklet. Al kontakt omkring de enkelte løb bedes ske direkte til den enkelte arrangør (klub).

– Vi ses til løb i 2022 og fra 2023 forhåbentlig også en grandprix-serie, fortæller Viking Atletik.Flere nyheder