Idrætsforeninger opfordres til at lave rygepolitik: 'Forældre skal ikke ryge, når de ser deres børn dyrke sport'
Rygning skal ikke foregå, når der bliver dyrket idræt i foreningerne – hverken indendørs eller udendørs – mener DGI Bornholm. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

IDRÆT/SUNDHED | BORNHOLM
1. JUL 2021 • 08:03
Jesper Gynther
Journalist

Idrætsforeninger opfordres til at lave rygepolitik: 'Forældre skal ikke ryge, når de ser deres børn dyrke sport'

For et par uger siden blev DGI Bornholms årsmøde afviklet, og her opfordrede formand Ole Dreyer øens idrætsforeninger til at indføre en rygepolitik. DGI Bornholm ser nemlig gerne, at hverken spillere, trænere, ledere, forældre eller andre tilskuere ryger, når der bliver dyrket idræt i foreningerne.

Rygning er i forvejen ulovligt indendørs langt de fleste steder, men rygeforbuddet skal også gælde, når der bliver dyrket idræt udenfor, mener DGI Bornholm, som derfor gerne ser, at idrætsforeningerne begynder at opfordre rygere til at pakke smøgen væk...

Vil du have adgang til det hele?

Velkommen til Bornholms Tidende digitalt


Har du allerede et papir-abonnement, har du også gratis adgang til e-avisen og alt indhold på tidende.dk. For at få adgang skal du aktivere dit abonnement til online-brug – det gør du her!

Aktiver dit abonnement
Første måned 0 kr.
Herefter 79 kr./md.

Se andre abonnementer her
Opret konto
Udfyld felterne for at oprette en konto i forbindelse med køb af et abonnement. Vi sender dig en email med konto oplysningerne umiddelbart efter bestillingen.


Indbetaler - jeg som giver et abonnement væk er:

Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Flere nyheder