Her bliver det mere behageligt at komme til træning

Her bliver det mere behageligt at komme til træning
Krolfbanen, som senest blev renoveret sidste sommer, kan man finde på de græsbaner, der er tættest ved Vibegårds Runddel i Rønne. Arkivfoto: Jacob Jepsen
| 26. APR 2021 • 18:11
Jesper Gynther
Journalist

26. APR 2021 • 18:11

KROLF

Det bliver lidt behageligere at tage til krolftræning i Knudsker IF i den nye sæson. Afdelingen har nemlig op til den nye sæson gjort lidt mere ud af komforten ved deres bane.

– Der er plantet træer og buske, og der er kommet borde og bænke, så kom og prøv det hyggelige spil. Vi tager godt imod på de grønne baner ved Knudskers IF’s klubhus, fortæller bestyrelsesmedlem Inga Olsen i en pressemeddelelse, hvor det også fremgår, at træningen starter op igen tirsdag den 4. maj klokken 14.30.

Kroket er startet

Inga Olsen oplyser desuden, at kroketspillerne i Knudsker IF allerede er kommet i gang med at træne, og her er der er også plads til nye medlemmer.

– Netop i denne tid lyder opfordringen, at man skal komme ud og få noget motion, så hvis man har lyst, er man velkommen til at møde op på tirsdage klokken 9.30 eller torsdage klokken 13.30 ved Knudsker IF’s klubhus, fortæller Inga Olsen.