Hasle IF forlænger med succestræner

Hasle IF forlænger med succestræner
Mathias Øland Jensen forlænger aftalen med Hasle IF
FODBOLD | HASLE | ABONNENT | 20. JUL 2021 • 19:55
Kjeld Lundbæk
Journalist
FODBOLD | HASLE | ABONNENT
20. JUL 2021 • 19:55

Efter en god halvsæson med Mathias Øland Jensen som træner for Hasle IF har de to parter valgt at forlænge samarbejdet. Klubben gik ubesejret gennem slutspillet i Bornholmsserien, og med det i bagagen var der ingen tvivl: Spiller- og og trænerforholdet var gået godt.

– Jeg er utrolig stolt over at kunne fortælle, at vi har forlænget med Mathias, da han er den helt rigtige træner for Hasle IF. Med sin store erfaring har han formået at samle og udvikle holdet, og jeg ser frem til et fortsat spændende samarbejde. Jeg glæder mig til at se vores nye unge samt ældre spillere udvikle sig sammen med Mathias, siger Jeppe Pedersen fra klubbens bestyrelse.

Mathias Øland Jensen udtaler:

– Jeg har valgt at forlænge med Hasle IF, fordi jeg er glad, når jeg kører til og fra træning, og glæder mig, hver gang jeg skal afsted. Jeg har oplevet nogle spillere, der har været villige og nysgerrige til at tage imod ny læring, og det har jeg nydt.

– Jeg var lidt lodden omkring det, da Jeppe ringede i vinters, men jeg valgte at sige ja, da jeg havde brug for at komme ud og se, om lysten til fodbold stadig var til stede. Men der er der ingen tvivl om, at min gode relation til Jeppe, André og Kevin gjorde, at jeg havde lyst til at hjælpe med det, jeg kan.

– Når det så er sagt, så regnede jeg absolut ogdså kun med, at det skulle være et halvt år for mig i Hasle. Men jeg er blevet rigtig glad for spillerne og klubben, og jeg synes, vi har været inde i en positiv udviklingskurve, hvor jeg er blevet nysgerrig på, hvor langt vi kan flytte barren.

– Min største målsætning er, at vi bliver ved med at udvikle vores spillestil. Bliver vi endnu mere afklarede og bestemte i den måde, vi gerne vil spille på, så kommer resultaterne også. Vi har nogle rigtig gode træningspas med god fokus og intensitet, og det har jeg naturligvis en forventning om, at der fortsætter. Så bliver spillestilen også endnu mere afklaret.

Anfører og topscorer i Hasle IF, André Kahlenberg, er også tilfreds med, at samarbejdet med Mathias Øland Jensen fortsætter.

– Jeg syntes, det er glædeligt, at vi kan forlænge med Mathias. Han har skabt glæde og spillelyst til hele holdet, og han kan helt sikkert løfte os spillere endnu mere.

Hvad er dine ambitioner som spiller/kaptajn i Hasle-trøjen?

– Vi går selvfølgelig efter at vinde Bornholmsserien, eftersom vi sluttede så godt af i foråret, og med Mathias ved roret tror jeg også, at det er muligt.

Den første træning til den nye sæson er lørdag den 31. juli kl. 11.00, hvor alle, nye såvel som gamle spillere, er velkomne til at komme forbi Hasle Stadion. Øvrige træningsdage er tirsdag og torsdag 18.30-20.00. Kun i opstartsfasen vil der også være træning om lørdagen fra kl. 11.00.