Har du et godt sommerferietilbud?
Det er et katalog ala det her, som DGI Bornholm vil lave. Kataloget vil være fyldt med gratis sommerferieaktiviteter for primært børn og unge. Pressefoto

4. JUN 2021 • 18:31SPORT • AF JESPER GYNTHER • GRATIS

Har du et godt sommerferietilbud?

IDRÆTSTILBUD

DGI Bornholm er i øjeblikket ved at samle et katalog af gratis sommerferieaktiviteter, som foregår i øens idrætsforeninger. Målet er at give børn og forældre udsigt til en sjov sommerferie fyldt med fysisk aktivitet.

– Vi ser det som en rigtig god mulighed for give smagsprøver på, hvad idrætsforeningerne har af aktiviteter. Det kunne for eksempel være ”Boldspil for en dag”, ”Beach-volley”, ”Kom og prøv atletik” – eller noget helt fjerde, som passer med idrætsforeningernes aktiviteter, fortæller DGI Bornholms direktør Karen-Margrethe Hansen Bager i en pressemeddelelse.

DGI Bornholm lægger også op til, at idrætsforeningerne kunne overveje at lave forløb over et par dage, så der var mulighed for at gå mere i dybden med aktiviteterne, for eksempel: ”Tennis-skole”, ”Gymnastik-skole” eller en ”Cykel-skole”.

– Idrætsforeningerne vil kunne bruge det som et led i genstart af foreningen efter coronanedlukningen og samtidig have mulighed for at få lidt indtjening til foreningskassen, fortæller Karen-Margrethe Hansen Bager.

Mulighed for tilskud

DGI Bornholm-direktøren oplyser nemlig, at foreningerne kan få tilskud til aktiviteterne, da henholdsvis Bornholms Regionskommune, Sparekassen Bornholms Fond og DGI Bornholm har givet penge til ordningen.

Hvis man som forening ønsker at have sin gratis aktivitet med i kataloget og ønsker at søge om tilskud til afvikling af aktiviteten, så kan man kontakte DGI Bornholm og få vejledning til at udfylde et ansøgningsskema.

Der kan gives tilskud på op til 3.000 kroner pr. dag, og det samlede tilskud pr. afdeling vil være på maksimalt 9.000 kroner. En flerstrenget forening kan desuden maksimalt modtage 27.000 kroner, selvom flere end tre afdelinger byder ind.

Ansøgning skal ske til bornholm@dgi.dk senest fredag den 11. juni klokken 10.Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.